Drept zice, Cartula !
DAR...
La Mustang-urile ICM "Allison" , aripa este intr-adevar de Tamiya, dar fuselajul, e de Accurate, in afara faptului, ca la kiturile originale, BOTURILE, sunt inserturi separate, pentru diversele versiuni cu motor Allison.
De asemenea, toate piesele de interior, rotile si alte maruntisuri, sunt tot Accurate, chiar si la B/C, iar unele piese raman chiar si la D/K !
Daca ar fi sa trecem peste plasticul cu adevarat ORIBIL si injectia puchinoasa ( fata de Tamiya/Accurate ), putem zice ca sunt mai misto decat originalele, pentru ca au aripa Tamiya, cu flapsuri si baia trenului separate !
Acusi, de ar fi sa ne gandim, ca-cum se face de se-nvarte, ca piesele PRINCIPALE ale Mustangurilor Tamiya si Accurate se potrivesc asa bine si aproape fest si mai ales cum si in ce fel s-a ajuns la intelegerea cu ICM ( daca exista ), pentru aceasta mixtura... e o alta poveste si MAI PALPITANTA !
Tamiya, par'egzamplu, care i-a tras-o la fes lu' varu' Hase de multiple ori, ( acum e invers ! ), nu s-a calcat vizibil pe bataturi cu Accurate... decat pe Mustanguri... care sunt cum sunt... Si daca e sa ne uitam CUM ARATA kiturile celor doi... parca ar fi de-o mama... si-un vecin de peste drum...
Adevarat graiesti, Cartula si in privinta Spit-ului. D-aia am zis io, ca parca ar fi un "brand" Tamiya, pentru copii orfani, saraci si aurolaci...
Nu ma intelegeti gresit, plac mult sufletului meu tamICM-urile, ma bucur MULT ca exista !
Si ca sa schimb vorba pe turta mea, daca PROTZE-le ICM la 72, va fi macar la fel de bun ca seria 222 si vor scoate si ALTE variante, atunci HALAL DE EI !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 08 February 2006 - 04:01 PM