Forum Machete,Modelism,Hobby: Cum ne (ma) percepe lumea - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cum ne (ma) percepe lumea chiar asa sunt(em) ???

#41 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 09 May 2006 - 11:55 AM

crios, la May 9 2006, 10:24 AM, a spus:

n-am inteles unde "bate" Bozoman cu aia 100kg si motocicleta care trebuie ... si costum cu tinte...  :whistle:  :pint: ......
Bafta!

Sunt mai multe neintelese:
1. 1/6 - copilul
2. trigliceridele (desi cu colesterolul nu a nimerit-o ca e in jumatatea inferioara a intervalului)
3. regimul disociat
4. Doamna Olaf este intr-adevar un critic bun :"Ale tale sunt mai misto"

Astea pe langa moto, de care doar 3 modelisti stiu.
Bozo ori este alter ego-ul meu, ori clarvazator, ori ghicitor, ori toate trei. :lol:

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 09 May 2006 - 11:59 AM

#42 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 09 May 2006 - 12:04 PM

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Aproach the banch !

Ideea era sa am un critic dur... :whistle: :pint: :lol: :-D :-o

#43 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin

Postat 10 May 2006 - 11:18 PM

Saptamina Nebuna de la Bozzy Canalu' - Raspundem lu' Oricine.

Derulind (la mine este valabil si delirind ) topicul, din scoarta in scoarta, nu am putut sa omit articolu' D-nului Wurger, care are in el oarecari amaraciuni, vis-a-vis de rude, prieteni, colegi.

Doresc pe aceasta cale, sa-i dau un raspuns, la ambele probleme pe care le-a ridicat.

1. Prima este referitor la polenul/fagurii/ceara celor, hai sa-i zicem dragi, care se fac ca nu aud de manifestarile noastre artistice.

Doresc sa va fac atent, deoarece, prin aceleasi situatie am trecut si eu, si apoi mi-am dat seama de adevarata problema. Se pare ca aceasta greseala vine tot de la noi, modelistii, care atunci cind incercam sa evidentiem pasiunea noastra, din deformatie profesionala, nu folosim o tonalitate adecvata, si folosim, din reflex, tonalitati de 1/76 sau 1/35.

Cred ca trebuie sa aducem tonalitatea ceva mai sus, si sa ne imaginam ca lucram 1/1. Daca nic asa, cred ca poti sa ne chemi, sa fim 10/1, ......

O sa vedeti ca problemele se rezolva.

2. In ceea ce priveste biletelul, pe care l-ai scanat, adevarat, este un pic socant la inceput.
Din descriere inteleg ca este un reporter spotiv, automat pentru mine, ziarist, si hai sa fim seriosi D-nule Wurger, ca fac majoritatea oamenilor din presa....arunca cu...cu ce pot.

Aceasta ar fi insa o gindire prea bruta, mai ales pentru un individ care, si el la rindu-i are niste pasiuni.

Aici este ceva mult mai complex, si descinde din ceea ce tu, in inocenta si increderea ta, ai incercat sa-i arati. Banuiesc ca ai aratat si perioadele de inceput, si binenteles, trebuie sa recunoastem ca toti gresim, mai facem o nazbitie, mai lasam deslipit un detaliu, o imbinare. Personajul respectiv, fiind in asentimentul tau, dar necunoscind termenii de specialitate, nu a stiut ce sa spuna, si a iesit ce a iesit.

Cred ca tremenul indicat ar fi fost "putty", si mesajul ar fi fost, prin simpla deductie cu extrapolare "Sa pun putty-ul pe avioanele tale".

Jignire adevarata, pentru mine, ar fi fost, daca personajul cu pricina cunostea termenii, si mi-ar fi zis "Sa pun putty-ul pe tine". Ei da. Atunci suparare grea.

Este simplu, nu trebuie sa va ambalati, este firesc, trebuie sa fiti intelegator D-nule Wurger.

O seara/dimineata cit mai placuta !

#44 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin

Postat 13 May 2006 - 10:03 AM

crios, la May 9 2006, 10:24 AM, a spus:

Ca de la fratele Alexie am inteles repede unde "bate" :whistle:  :pint:  :lol: , n-am inteles unde "bate" Bozoman cu aia 100kg si motocicleta care trebuie ... si costum cu tinte...  :-D  :-o ......
Bafta!

Ptr. Mesajul - Posted on May 9 2006, 10:12 AM
Aluzia era strict la MANELISTI, nu are treba cu nici o rasa, sau cu persoane aflate pe forum.

Mercic de intelegere, scuze de neintelegere.

Bozz

#45 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 14 May 2006 - 03:07 AM

E 3.53 (ora) si eu citesc postul lui Bozz. Sunt sanatos ????
Daca era un ton glumet e de bine...L-am halit.

In general in micul spatiu de expunere de care beneficiez sunt expuse numai piesele bune si/sau cele la care lucrez. (prost - pt. ca pe alea se pune praful in timp ce gioarsele stau ferite in cutii).

Cat priveste omul (ziaristul nu mai e acum ziarist) el avea de fapt nevoie de o explicatie/motivatie mai lumeasca.
Pescar fiind el (si mare de tot - trofee/bani/externe/lauri) simtea nevoia sa vada un chalenge in spatele - la finele muncii.
Cand se lupta el cu un crap de 20 kile, ii zbarnaie fibra si moare dusmanii de invidie, etc. Da' el nu-ntelegea care draq e chalengiu la mine care frec si rasfrec o bucata de plastic.

Si adevaru' e ca povestea e cam lunga ca sa i-o explici unuia (care nici nu prea are chef sa te asculte la subiectu' asta) cum e cu uzura si cu nimerirea culorii si cu facutu' limbilor la ceasuri la 1/72.
Asa ca dupa ce termini tu de laudat el te intreaba prozaic....Da' asta-i de cumparat nu?!
Adica tot nu l-ai facut tu blegule si nici nu l-ai scos din vreo garla...
Asa CACAlin "lipeste in continuare avioane d'alea de plastic" in timp ce noi, :whistle: baietii seriosi bem niste beri pa balta sau ne inervam la meci sau claxonam dupa o eleva la semafor.....Si ne simtim inclusi in haita mare a barbatilor romani...

Si hai sa ne tutuim ca ma freaca rau faza cu domnuwurgeru' chiar si-n gluma (ca nu stiu daca-i gluma).

#46 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin

Postat 14 May 2006 - 01:15 PM

wurger, la May 14 2006, 03:07 AM, a spus:

E 3.53 (ora) si eu citesc postul lui Bozz. Sunt sanatos ????

Daca era un ton glumet e de bine...L-am halit.

Si hai sa ne tutuim ca ma freaca rau faza cu domnuwurgeru' chiar si-n gluma (ca nu stiu daca-i gluma).

1. Intrebarea adevarata era : Bozz este sanatos ?

2. Am specificat: Saptamina Nebuna

3. In cadrul emisiunii, apelativele sunt de tipul Domnia Sa. Am incercat stilul emisiunii.

Salut Wurger !

#47 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 14 May 2006 - 09:11 PM

Domniile voastre, preacinstite fete si luminati boieri, iubiti truditori ai PVC-ului si e-mailurilor, FRATILOR !!! :-D

Mai scriu ??? :whistle:

Deja cred ca va dati seama ca am ajuns cu totii la punctul in care incercam sa ne explicam unul altuia de ce facem ceea ce facem!!! :pint: Pai de fapt noi ar trebui sa ii lamurim, atentie nu sa convingem, pe altii despre ceea ce facem noi!

Confirm, Bozz este sanatos, la fel si Wurger si daca ma gandesc bine din cei care ii cunosc personal toti! N-oi fi eu instanta suprema dar macar am ambitii ca ma pricep cata de cat la oameni, he he ei nu se pricep la mine !!! :lol:

Lasati-o oameni buni, ca mai bine facem o campanie de popularizare decat sa ne ardem noi neuronii pe aici!!!

Va salut, bai domniile voastre, pune-as pila pe voi!! :hammer: :hammer: :hammer:

#48 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 15 May 2006 - 08:30 AM

V-am mai pus intrebarea asta: pai daca noi, cei ce lipim si vospim un plastic care pina la urma aduce a ceva, fie le tanc, avion sau figurina, ne intrebam daca sintem sanatosi, cel ce insira seminte pe ata doar ca sa intre in cartea recordurilor, cum e? :-o :-D

#49 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 15 May 2006 - 08:41 AM

Z-mare, la May 15 2006, 08:30 AM, a spus:

V-am mai pus intrebarea asta: pai daca noi, cei ce lipim si vospim un plastic care pina la urma aduce a ceva, fie le tanc, avion sau figurina, ne intrebam daca sintem sanatosi, cel ce insira seminte pe ata doar ca sa intre in cartea recordurilor, cum e? :-o :-D

Recordman :-D :-D :-D

Si e sanatos in vederea celorlalti pentru ca are un scop foarte palpabil: Diploma aia de carte recordurilor.

Si cel putin cat se va mai edita Guiness Book of Records...NEMURIREA ??? :-o

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi