Pagina 1 din 1
VAND in starea in care este
Postat 08 December 2011 - 01:45 PM
Salut
Sa o luam pe rand:
- Tancurile la 1/35 sunt Zvezda, Trumpeter, RPM, Academy si restul nu mai stiu le-am obtinut fara cutie).
- Accept orice fel de schimb, reciproc avantajos.
- Pretul este ok pentru cele la 1/72.
- Telefonul meu este: 0766.274.072.
Mercy da interes.
Sa o luam pe rand:
- Tancurile la 1/35 sunt Zvezda, Trumpeter, RPM, Academy si restul nu mai stiu le-am obtinut fara cutie).
- Accept orice fel de schimb, reciproc avantajos.
- Pretul este ok pentru cele la 1/72.
- Telefonul meu este: 0766.274.072.
Mercy da interes.
Postat 08 December 2011 - 03:34 PM
Salve iti pot da la schimb portavionul Nimitz si nava pt desant uss tarawa la 1/720 pe astea le stii am mai discutat despre ele sau aceasta nava http://www.jadarhobb...400-p-4803.html la care am mai dat si transportul 2 $. nava asta este in cutie deschisa doar pt inspectie si ti mai dau 5 lei pt a iesi la valoarea de 40 a tancului .
Postat 08 January 2012 - 05:36 PM
Salut,
Da, le-am trimis. Am vazut si masina in care le-a pus doamna de la Posta (Dacia Logan Van).
Avand in vedere ca posta merge pe DN1, o fi din cauza traficului .... . Am incercat o gluma.
Am mai trimis si la Iasi si au ajuns fara probleme. Mai ai rabdare.
Da, le-am trimis. Am vazut si masina in care le-a pus doamna de la Posta (Dacia Logan Van).
Avand in vedere ca posta merge pe DN1, o fi din cauza traficului .... . Am incercat o gluma.
Am mai trimis si la Iasi si au ajuns fara probleme. Mai ai rabdare.
Postat 18 June 2017 - 06:09 PM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: close
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: close
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1