Forum Machete,Modelism,Hobby: Aparitii noi - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Aparitii noi

#21 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 13 January 2012 - 10:02 PM

Foarte faina ideea cu piatra.....totusi cred ca nu ar fi stricat daca ii puneai ceva mai mult marar pe ea (a se citi iarba. muschi, vegetatie)....dar cred totusi ca nu este terminata lucrarea. Sau ma insel?
Brava dane! :clapping:

#22 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 12 February 2012 - 08:03 PM

Salutare tuturor,

am revenit cu ceva noutati despre micul Yoda care a trecut printr-o seama de incercari de cand nu ne-am mai auzit. dar.. sa incepem cu inceputul:
Pentru ca a fost cuminte si s-a uscat corespunzator, a primit un set de culori, care dupa pererea mea arata destul de bine

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Din pacate pentru el, a fost destul de neastamparat si a trebuit sa faca o baie cu Decanol. Datorita minunatelor propritati ale decanolului, a ramas fara mantie, care a cedat mai intai intr-o parte, pe urma in partea cealalta si tot asa pana m-a enervat destul de mult ca sa o fac terci de tot :diablo: . Dar, ca in orice poveste frumoasa, binele invinge si a capatat alta mantie:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Si acum, iata stadiul actual:
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Va rog sa scuzati praful, dar acum l-am terminat :pardon: .

Astept comentarii si sugestii inainte de a-l pune pe pozitie.

Spor la modelit,

#23 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 12 February 2012 - 08:27 PM

Felicitari maestre, arata bine! Fata si parul sunt extrem de reusite, imi plac cel mai mult. Nu stiu jocul de lumini si umbre de pe mantie, parca uneori e putina vopsea stransa intre pliuri. Dar intrucat si eu invat la ora actuala, nu dau lectii, Wurger, LAV-Z, Dani, Wurger si alti colegi talentati de aici te pot sfatui cel mai bine. La sabie cred ca ar mai trebui sa insisti putin. Altfel, :dribble:

#24 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 12 February 2012 - 08:27 PM

Arata fain. Imi place ce a iesit pana acum. Capul este lucios sau lumina face feste?
Cum am mai scris, ti-ai ales doua culori f. dificil de controlat.
Mai continui sa vopsesti, sau l-ai declarat terminat?
Orice ai decis, sulptura arata f. bine. Felicitari si la mai multe si tot mai bune.

#25 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 12 February 2012 - 08:52 PM

Salutare,

inca nu l-am terminat, as vrea sa mai umblu un pic la haine si astept ceva pareri despre luminile de pe mantie. Capul intr-adevar a iesit lucios :sorry: dar din vina mea - ar fi trebuit sa amestec mai bine lacul mat.

#26 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 12 February 2012 - 09:20 PM

Vezi postareadan2du, la 12 February 2012 - 08:52 PM, a spus:

Salutare,

inca nu l-am terminat, as vrea sa mai umblu un pic la haine si astept ceva pareri despre luminile de pe mantie. Capul intr-adevar a iesit lucios :sorry: dar din vina mea - ar fi trebuit sa amestec mai bine lacul mat.

Parerea mea este ca luminile sunt destule, in anumite zone. Umbrele ar trebuii sa fie mai accentuate. Gandestete ca o figurina de 54mm este punctul de referinata. Pe masura ce figurinele scad in dimensiune, contrastul dintre lumini si umbre creste si asta ca sa se scoata in evidenta detaliile care sunt din ce in ce mai mici si greu de observat de la distanta de vizionare a unei figurine. Acelasi lucru, in sens invers pt. figurinele mai mari de 54mm. E un proces gradual. Cat contrast este nevoie este discutabil si subiectiv. Diferenta dintre lumini si umbre, trecand prin culoarea de baza este stabilita de tine. Tie trebuie sa-ti placa. Aici intervine referinta. Este bine sa ai o referinta (care sa-ti placa) in fata ta cand faci luminile si umbrele.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi