Forum Machete,Modelism,Hobby: Tanchist Japonez Verlinden 1/32 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tanchist Japonez Verlinden 1/32

#1 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 21 January 2012 - 09:26 PM

In perioada sarbatorilor am inceput (si in mare parte terminat) o serie de figurine.
Dupa cum am mai spus, nu ma omor cu scara si cu subiectele astea. L-am facut pentru cineva.
M-am gandit ca asemenea subiecte apar destul de rar pe forumurile de la noi si poate pentru unii poate fi utill ca si referinta.
Cateva imagini:

Imagine postata, Imagine postata, Imagine postata, Imagine postata,
Imagine postata

Interesant e ca figurina este livrata cu doua capete - unul cu casca si unul fara. L-am facut si pe cel cu casca si poate fi schimbat in functie de.....Dispozitie. Mie insa u mi-a placut fata de la cel cu casca - e de copil bosumflat.

Imagine postata, Imagine postata, Imagine postata, Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de wurger: 21 January 2012 - 09:28 PM

#2 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 21 January 2012 - 11:27 PM

Calin, dupa cum am mai spus eu cu pictura......nestudiind capitolul asta nu stiu cam ce se poate obtine si ce nu, cam ce culori se pot folosi pentru a nuanta anumite portiuni....sau ce culori NU ar trebui folosite. Dar ma gandesc la urmatorul lucru....japonezii fac parte din asa numita rasa galbena....tenul lor este mai galbui maroniu la culoare...acum nu stiu daca este din cauza fotografiei, dar imi pare cam multa roseata pusa pe piele . Stiu ca marcheaza umbrele (sau mai bine zis banuiesc)....dar nu era mai bine daca ai fi folosit totusi o alta nuanta?
In rest nu am ce spune, cred ca ai scos tot ce se putea scoate de la ele, imi place cum au iesit. :clapping:
P.S. Daca dai de pozele de care spuneai , da-le un vant spre mine.

#3 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 22 January 2012 - 08:24 AM

Salutare,

la fel ca si Silviu, cred ca fata a iesit un pic cam rosie, in special la cel cu casca. In rest mie mi se par super, cu toate puse cat trebuie si unde trebuie. :clapping:

Spor la modelit,

#4 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 22 January 2012 - 10:31 AM

Si astia sunt frumosi! Chiar au moaca de japonezi! :-) Felicitari Caline! :friends:

#5 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 23 January 2012 - 04:48 PM

Fetele sunt excelente,dar vizavi de culoarea pielii subscriu la ce-au spus antevorbitorii mei,un dry-brush cu culoarea pielii+bej ar mai merge.Personal,cred ca te-ai grabit...nasturii erau metalici,iar wash-urile,pe alocuri[deasupra gentii spate,zona curelusei gentii fata,zona gulerului],sunt mult prea intense.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi