Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Hecker&Goros submarinisti si barbile in WH - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Hecker&Goros submarinisti si barbile in WH

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 06 February 2012 - 10:41 AM

In ultima perioada am transformat echipaje de U-Boat in trupe terestre si intrucat problema barbilor in randul armatei germane de uscat este destul de sensibila, ultimele imagini prezinta astfel de soldati cu barbi, intre care multi ofiteri si soldati sunt destul de cunoscuti.

De asemenea, un capitol special in aceasta recenzie este dedicat problemei. Daca sunteti interesati despre nume de soldati barbosi in WH, unitati in care se purtau barbi si alte chestii o puteti face aici:

http://www.network54...in+Wehrmacht%29

De asemenea, submarinistii reprezinta o sursa importanta de haine purtate de tanchisti si alte unitati dar care nu se regasesc in seturi normale.

Sunt incluse si unele conversii simple prin schimbarea capetelor cu barbi cu unele normale. Figurinele sunt Hecker&Goros si fac parte din doua seturi distincte.

Recenzia celuilalt set poate fi accesata aici:

http://www.network54...amp%3BReview%29

Sper sa va placa si sunt incluse destul de multe imagini intrucat postarea grupeaza practic 2 seturi distincte.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

CONVERSIONS

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

ON THE OTHER SIDE OF THE VEHICLE

Imagine postata

Imagine postata

REFERENCE IMAGES

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

IN THE MIRROR

Imagine postata

#2 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 08 February 2012 - 02:11 AM

Asta-i un subiect chiar inedit.
Cristi, tu ma ameninti pe mine cu o diorama de am uitat deja de cand. Mai tii minte diorama aia cu infanteristi si transmisionisti si o cabana ... vre-o 60 de figurine... si mai vorbea-i de-o carte... si de un site...

Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 08 February 2012 - 02:13 AM

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 08 February 2012 - 10:22 AM

Vezi postareaLAV-Z, la 08 February 2012 - 02:11 AM, a spus:

Asta-i un subiect chiar inedit.
Cristi, tu ma ameninti pe mine cu o diorama de am uitat deja de cand. Mai tii minte diorama aia cu infanteristi si transmisionisti si o cabana ... vre-o 60 de figurine... si mai vorbea-i de-o carte... si de un site...

Multumesc mult de mesaj si intr-adevar, acesta e un subiect destul de interesant..... :whistle:
In ceea ce priveste inca o diorama de genul acela (care avea vreo 130 de figurine) intentionez sa fac in cateva luni folosind exclusiv figurine Zvezda si conversii ale acestora. Bineinteles, mai are de asteptat intrucat Zvezda nu a scos produs inca toate seturile pe care le-au anuntat.... :shifty:

Referitor la carte, aia mai are ceva de asteptat insa site-ul este 90 % gata.... mai am de facut mici corectii,, chestii de design si ceva materiale de incarcat + sa ii dau de cap bazei de date (nu stiu de ce da eroare). Sper ca toate sa se finalizeze in cateva saptamani...si desigur, va fi promovat si aici.... :rolleyes:

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 10 February 2012 - 01:06 AM

Primele doua figurine imi plac cel mai mult,foarte reusite. :good: Nu-ti plac tie wash-urile ,dar eu cred ca ti-ar reliefa mult mai bine detaliile.

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 10 February 2012 - 09:51 AM

Vezi postareadani, la 10 February 2012 - 01:06 AM, a spus:

Primele doua figurine imi plac cel mai mult,foarte reusite. :good: Nu-ti plac tie wash-urile ,dar eu cred ca ti-ar reliefa mult mai bine detaliile.

Multumesc mult.... :rolleyes:

Referitor la wash-uri, imi plac foarte mult insa nu in exces, cat mai naturale si nu accentuate.
Aceste figurine au fost spalate de 2 ori cu uleiuri, respectiv ivory black pe haine si burnt sienna pielea. De asemenea, barbile au mai fost spalate odata cu ivory black si cu acelasi ulei insa mai accentuat a fost realizata "barba de 2 zile" a comandantului ce apare si in ultima poza.... :drinks:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi