Forum Machete,Modelism,Hobby: Robert the Bruce - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Robert the Bruce

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 25 March 2012 - 04:01 PM

Primul meu contact cu figurinele Valdemar miniatures[firma celebra in 1/72 si foarte scumpa,specializata strict pe perioada medievala],a fost de-a dreptul dezamagitor.Figurine erau pline de bavuri,plastic teribil,foarte greu de prelucrat,ce mai...un adevarat cosmar.
Figurina face parte dintr-un set:http://www.plasticsoldierreview.com/Review.aspx?id=1225-pe PSR arata bine,ale mele au fost groaznice ,au avut bavuri si pe fete.Probabil,cand le voi finaliza si celelalte figurine,le voi baga intr-o mica vigneta,sa nu se vada cat de nasoale sunt.Deocamdata doar asta[m-a "chinuit" toata noaptea-mare parte mi-a luat-o pictarea manuala a grifonului],am finalizat-o:

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Pareri va rog!

#2 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 25 March 2012 - 05:55 PM

pacat ca ai avut ghinion, Valdemar intr-adevar sunt mari meseriasi pe mediavali, chiar printre cei mai tari...Stiu senzatia, si mie mi s-a intamplat de cateva ori, ba chiar am comandat acelasi kit de 2 ori odata si in cele doua cutii calitatea sau chiar materialul difereau (intr-una plastic moale, intr-alta tare)...

Oricum, ti-a iesit destul de bine, dar sub chinezi, care mai sunt si mass-production... :drinks:
De asemenea, corpul lui Brucce e cam ciudat, proportiile sunt destul de bizare

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 25 March 2012 - 05:56 PM

#3 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 26 March 2012 - 10:34 PM

Mersi Cristi,tot setul asta am inteles ca a fost facut de un italian, nu de Alex,si e printre primele seturi Valdemar.Oricum cel mai nasol set care l-am prins vreodata.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi