Latime site: 800px 1024px Integrala

Machete,modelism,hobby

Prima pagina arrow Articole arrow Diorame, vignete si lucrari similare
Articole modelism/Diorame, vignete si lucrari similare
Top stories
Dama & valetul...de pica
Thursday, 24 July 2008
Domnule Sef,
Trimitaceasta anonima ca sunt o sustinatoare infocata a cauzei, varsta nu-mipermite dar tare as vrea sa fiu Mädelringführein in BDM.
Ieri,septembrie 5, in gara Veendam, am vazut cum un grup de soldati aiWehrmachtului a fost atacata de o patrula a jandarmeriei. Din cate amvazut, ca eram la ghiseu sa-mi iau bilet, ca am fost la cumnata-meaEerdeny, trei soldati au fost urcati în duba.
Sper ca anuntul meu loial sa contribuie la mentinerea ordinii si disciplinei in al III-lea Reich.
Heil Hitler,
Theodore van Visser
Pitatelnaia
Monday, 23 June 2008

In '44 semnalele ca armata germana este in scadere de forma suntdestul de puternice dar politrucii au sesizat o oarecare moleseala inrandul trupelor rosii.
Una dintre solutiile gasite este Operatiunea "Burta plina are urechi receptive",in cadrul operatiunii cambuzele de propaganda strabat linia frontului,iar suplimentul de hrana este distribuit de bucatarul-orator. Avantajulfiind ca si in situatia in care merindele se epuizeaza toti ceiprezenti beneficiaza de "hrana spirituala".
Pentru un impactpotentat, in randul maselor, propulsia este asigurata de un atelajgerman, iar trupele vizitate trebuie sa asigure "bidivii" de schimb.
Cu toate ca They Shoot Horses, Don't They avea sa debuteze abea in '69, deliciul gloatelor il facea schimbarea tractiunii.
Mihai Viteazul 1595
Wednesday, 28 November 2007
"Eu insa, nevrand sa sporesc puterea turcilor prin ostasii mei, spre distrugerea crestinilor, de buna voie m-am aratat gata a lua parte la Liga Crestina, fapt prin care mi l-am facut facut pe tiran dusman de moarte si insetat dupa sangele meu"
MODEList

post-a40944-Coperta-NR-3-a

Sumarul Numarului 3

Dan Antoniu Tractiunea vectorială a fost inventată în 1909
Victor Nitu Divizia 1 Blindată în luptă. Trecerea prutului si primele lupte
Marian Daniel,Adrian Pateanu 8,8
Toma Paul Challenger II The royal scots dragoon guard KOSOVO 2000
Denes Bernad P.Z.L P 24 in Romania
Dragos Puia Kamikaze pentru Reich (machete de carton)
Dr.Alguhan Aksar Cum vopsesc figurinele part 2
Stoica Horia 90 de ani de la ocuparea Budapestei
Cristian Marin Navomodele pentru incepatori si nu numai

Un numar costa 18 lei.

Citeste mai departe...
 

Leading stories
Acolo unde se avanta vulturii
Sunday, 04 November 2007
Sa tot fie trei luni decand privesc planul si prototipul si nu indraznesc sa ma apuc de treaba...a sosit momentul sa-mi iau inima-n dinti , si cum satateam cu dintii stransi (pesemne se oxigeneaza mai bine zona...) mi-am amintit de un cadou adus de Mos Craciun, prin '99.
(AN) Bull 55
Monday, 30 April 2007
"Carpeta din Campina este o reproducere fidela dupa imaginea televiziunii arabe Al Jazeera cu cei trei jurnalisti romani, amenintati cu arma de persoane mascate, imagine care a facut inconjurul lumii in plina criza a ostaticilor. Carpeta are dimensiuni de 160 cm x 110 cm si a fost confectionata 100% din polipropilena.. Carpeta cu ziaristii rapiti a fost fabricata de societatea Incov din Alba Iulia. Directorul comercial, Ion Opris, sustine ca acel covor a fost produs intr-o serie limitata."Evident ca nici eu nu puteam sa ratez ocazia.
(AN) Dragonul
Thursday, 30 November 2006
Zant isi incolaci cu putere coada in jurul ruinei turnului. Aripile sale se deschisera intr-un gest care ar fi bagat orice dusman in sperieti. Dar in jurul lui nu vedea pe nimeni care ar indraznii sa il atace.Imensa sageata trecuse foarte de aproape. Din intunericul padurii, oamenii lansasera sageata in directia lui. Acum probabil ca fugeau la adapostul copacilor uriasi. Fusese surprins de cit de bine isi camuflasera oamenii unealta care aruncase aceasta sageata. In lumina apusului de soare reusise sa vada sageata in ultimul moment.

More news
(AN) Atacul cavaleriei usoare
Sunday, 19 March 2006
Diorama, fiind expusa la Muzeul Militar National in cadrul expozitie dedicate Centenarului Traian Vuia, a facut pe multi dintre vizitatori sa se intrebe cum a fost facuta de arata atat de bine si de real.In acest articol, Wurger raspunde intrebarilor.
(AN) Moartea lui Leonidas la Termopile
Friday, 24 February 2006
Diorama portretizeaza un anumit moment legendar cand Spartanii (cuspirit Kamikaze)se vad incercuiti de armatele Persane (Iranienii deazi) pe o inaltime, inconjurandu-si Regele – pe Leonidas (elementullivid si care pare a nu se simti prea bine) si avand de gand sa luptepana la unu (adica pe la pranz).
(AN) Vopsirea figurinelor 1:72 si crearea minidioramelor
Thursday, 19 January 2006
Acest articol nu este o lucrare in care eu sa-i invat pe altii cum se face ci mai mult una in care sa prezint, cat de cat, modul meu de lucru, in speranta ca imi veti semnala felul in care pot sa-mi imbunatatesc stilul. Daca cineva gaseste lucruri noi in el este cu atat mai bine. M-am gandit sa exemplific totul pe parcursul realizarii unei diorame de iarna.
(AN) Infrangerea lui Frans Hals
Monday, 05 December 2005
O vigneta marca "Alexie"
(E) Atat mi-a ramas!
Saturday, 23 July 2005
Producatorul figurinei este firma Modelism si a fost cumparata de la magazinul Modelism. Figurina este turnata integral din rasina singurul lucru care trebuie "montat" fiind elicea avionului. Judecand dupa dimensiune, figurina este la scara 1/18 daca ma gandesc ca peronajul avea 1,8m.
(AN) Brick Wall, Sandbags & Barricade set - Tamiya 1:48
Wednesday, 11 May 2005
Tamiyaa inceput in urma cu un an sa scoata pe piata o serie de kit-uri deblindate si vehicole la scara 1:48. Seria contine un Kubelwagen (atatin versiunea 'euro' cat si varianta DAK), Schwimmwagen, unKettenkraftkrad, Tiger I, Sherman, StuG III Ausf. B si HetzerPentrua ajuta pe cei care doreau sa integreze aceste vehicole in diorame, aufost adaugate si cateva seturi concepute in acest scop
Featured Sections
Noutati referitoare la site
 1. Thursday, 27 March 2008
 1. Thursday, 03 January 2008
 1. Wednesday, 02 January 2008
 1. Saturday, 12 January 2008
 1. Tuesday, 04 December 2007
Recenzii kit-uri
 1. Thursday, 19 February 2009
 1. Tuesday, 17 February 2009
 1. Friday, 06 February 2009
 1. Monday, 12 January 2009
 1. Wednesday, 26 November 2008
Noutati modelism
 1. Friday, 25 April 2008
 1. Monday, 12 November 2007