In atentia lui TAVI !
Postat 22 December 2010 - 01:32 PM
Postat 22 December 2010 - 06:44 PM
TM2010, la 22 Dec 2010, 17:38, a spus:
Salutari si mi de scuze pentru neplaceria pe care ti-am creeat-o. Categoric ai dreptate in anumite privinte , dar nu consider necesar faptul ca trebuie sa-mi justific problemele strict personale in public.
Nu vreau sa te simti lezat , dar nici eu nu vreau sa fiu mazgalit cu noroi atata timp cat nu cret ca am TEPUIT sau am TRAS IN PIEPT PE CINEVA.
Poti sa-mi raspunzi la o singura intrebare ?????
- Ai trimis ceva pe adresa si pe numele meu si nu ti-ai primit banii ?????
EU CRED CA NU !!!!
I-mi cer iertare tuturor colegilor de forum pentru eventualele impedimente si neplaceri create si sincer nu doream sa se ajunga la asa ceva acum in prag de sarbatori.
Indiferent de culoarea politica, de nationalitate , de religie doresc sa urez tuturor SARBATORI FERICITE .
P.S.
- Stimate si distinse domn TM2010 cu parere doresc sa-ti aduc la cunostinta faptul ca nu am primit nici un mail , nici un PM si nici macar un telefon, dar ....... ca sa vezi ca nu ma feresc de nimeni, chiar si de cei pe care tu ii consideri tepuiti ......
Adresa de mail tavi_2031@yahoo.com si telefonul este 0743248256.
Respecte profunde.
Postat 22 December 2010 - 07:10 PM
Postat 22 December 2010 - 07:33 PM
mamutel - are tot atita importanta cine sunt eu cita are cine esti tu. Adica niciuna. V-am semnalat o situatie. Pentru cine are urechi sa auda. In rest pentru mine subiectul e inchis.
Horia - daca ai fi avut curiozitatea sa citesti ce am scris ai fi vazut ca am incercat prin toate metodele civilizate sa dau de individ timp de 10 zile. Asa ca decit sa citesti printre rinduri mai bine abtine-te si ai grija pt cine garantezi. Sau poate sunteti la fel.
Buna ideea mamutel: sa nu poata vinde nimeni nimic sau cumpara daca are mai putin de 30 de postari. In schimb nici o problema cu teparii cu sute de postari.
Aceasta postare a fost editata de TM2010: 22 December 2010 - 07:35 PM
Postat 22 December 2010 - 07:36 PM
horia, la 22 Dec 2010, 19:10, a spus:
Ma vad nevoit sa revin din nou in aceasta mica dicutie nelpacuta, asa ca ......
Fac un apel tuturor colegilor de forum care citesc acest topic si am sa-i rog cu deosebita stima sa posteze toti cei care considera ca au fost tepuiti si pacaliti de mine. Fara nici un regret sa enumere fiecare dintre cei care au fost ''tepuiti si pacaliti'' evenimentul si modul in care eu am abuzat prin nesimtirea mea de onestitatea lor.
Tot pe aceasta cale doresc administratorii care patroneaza acest forum sa ma peenalizeze sau eventual sa-mi baneze contul daca considera ca acuzele aduse de userii acestui forum sunt justificate.
Categoric colegul TM2010 se simte jicnit si cu onoarea patata de un gunoi ca mine si probabil doreste sa-mi cer scuze public, ei bine...... chiar daca vina pe care o port pentru simplul fapt ca mi-am permis sa rezerv o carte pe care ulterior nu am mai dorit-o, atunci..... daca il incalzeste cu ceva acest fapt ...... ei bine ''I-mi cer scuze'', dar consider necesar si faptul ca domnul TM2010 sa se scuze pentru faptul ca :''.....intreb daca esti normal sau nu'' (citat din spusele dansului, a carui varsta nu o cunosc si nici locatia acestuia-care nu conteaza totusi) , si il rog sa nu mai faca afirmatii pe care nu le poate justifica.
Astept lista celor tepuiti de mine.
Postat 22 December 2010 - 07:37 PM
In continuare voi ruga administratorul forumului sa impuna obligativitatea afisarii unor date minime referitoare la utilizatorii acestui forum.
Postat 22 December 2010 - 07:41 PM
horia, la 22 Dec 2010, 19:37, a spus:

Rog moderatorii daca este posibil, sa-mi stearga contul.
Postat 22 December 2010 - 07:59 PM
1. De la Tavi am cumparat multe, si mai mari si mai marunte, si nu am ce reprosa lui Tavi.
2. Acest domn TM 2010 a facut si pe artmodelism valuri exact cu acelasi subiect....dar in topicurile lui Tavi, unde nu avea nimic comun cu topicul respectiv.
I s-a atras atentia si s-a sters prima postare, apoi a doua, a urmat o a treia postare in alt topic de a lui Tavi, si ca urmare a fost banat pe artmodelism.
Ce este culmea ca acest domn TM2010 pe artmodelism era inregistrat cu mailul.......tineti-va bine.... ...@....si asa mai departe....
nu comentez asta......fiecare poate sa o interpreteze dupa bunul plac al sau
Bafta
Aceasta postare a fost editata de corsar: 22 December 2010 - 08:00 PM
Postat 22 December 2010 - 08:00 PM
Inca astept lista cu cei tepuiti de mine.
Craciun Fericit Tuturor !!
Postat 22 December 2010 - 08:45 PM
Sarbatori fericite tuturor si cat mai multe machete in sacul mosului !!!