Forum Machete,Modelism,Hobby: COmpresor cu 2 motoare de frigider. - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

COmpresor cu 2 motoare de frigider.

#21 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12290
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 19 September 2012 - 06:17 AM

Jhonny08, presostat musai, ca sa se opreasca singur. Nu te juca cu asa ceva!

#22 Useril este offline   johnny08 

  • Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 30-August 12
  • Location:Galati
  • Interests:tot ce tine de fiare si electrica :))

Postat 21 September 2012 - 09:08 AM

Salutare.

Mda.Stiu ca e riscant.Butelia rezista la presiunea asta .Am de gand sa ii mai atasez o butelie tot de 40L , sa reglez presostatul la 8 bari , si sa am volum suficient si pentru pistolul de vopsit.;).




#23 Useril este offline   phlavius 

  • Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 20-January 13

Postat 31 January 2013 - 08:54 PM

daca pun o butelie de aragaz pe post de rezervor, la un compresor cu doua motoare de frigider, ar rezista? butelia are un volum de 26 de litri. cred ca un singur motor nu ar face fata, sa faca o presiune de 7 8 bari. intrebarea este daca rezista butelia la presiunea asta si daca fac fata cele doua motoare?

#24 Useril este offline   viopa 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 01-September 07
  • Location:Campia Turzii

Postat 31 January 2013 - 09:06 PM

Butelia merge /rezista la presiunea de 7-8 bar, dar cu conditia sa nu fi fost incarcata cu gaz . Altfel la vopsire puteeee....

#25 Useril este offline   phlavius 

  • Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 20-January 13

Postat 01 February 2013 - 12:41 PM

deci nu e buna. a fost incarcata cu gaz.

#26 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12290
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 01 February 2013 - 01:02 PM

Si nu se poate "spala"? Incarcata/descarcata de citeva ori cu aer, de la alt compresor, nu rezolva problema??? Stiu ca mercaptanul ala pute de te rupe!

#27 Useril este offline   viopa 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 01-September 07
  • Location:Campia Turzii

Postat 03 March 2013 - 03:54 AM

Chiar daca este spalata si cu apa de gura, mirosul nu iese.

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi