O manifestare foarte frumoasa de la care cu ajutorul Domnului sa particip si la editiile viitoare.Din motive de criza nu am putut venii si la inchidere,desi mi-ar fi prins foarte bine o mica excursie si intalnirea cu baieti. Ii multumesc lui Ovidiu (Hind) pentru ca sa oferit sa-mi cazeze si mie elicopterul ,din partea mea poate sa ramana sa prinda si editia de anul asta

Acum ca a trecut o sa va povestesc pe scurt dezastru in aer la 48',o sa pun si cateva poze cu el busit in "tartareata" in care m-am aventurat la dus Buc.-Alba,pe Autocare.ro unde rezervasem bilet scria ca e un vehicol ca lumea ,autocar mare.Cand colo m-am trezit imbarcat cu consoarta intro "coaja" deaia de numai in filmele lui Pintilie de dupa revolutie am mai vazut.

De la Mangalia la Bucuresti a mers boboc ,conditii europene..,mi-a incaput si cutia cu macheta sub scaun.Cand am facut rocada in "tartareata" mica nu mai incapea sub scaun ,asa ca m-am gandit ca poate sa stea si deasupra la spatiu de bagaje de mana.De fapt a si stat pana la prima curba mai serioasa de pe valea Oltului...

Sa auzim de bine ,felicitari AMA.