Poate nici nu-mi atragea prea mult atentia, dar mi-am adus aminte ca face parte dintr-un domeniu mai putin vehiculat la noi pe forum.
Deci ... am dat praful jos de pe ea si m-am gandit sa "rasfoim" impreuna acest kit.

Este kitul metalic de la Burago a lui Lamborgini Murcielago, scara 1:24.
Deschid cutia si descoper cu surprindere ca inauntru se afla chiar kitul asezat frumos in pungulite bine sigilate.

Caroseria este metalica. O scot din punga si ma uit zambind la ea. Usile si capota motorului se deschid cu susurinta.

Mai sunt niste piese care fac parte din caroserie, respectiv piesa care vine in partea din spate a caroseriei in partea de dedesupt si cele doua "prize de aer" din laterale.

Sitele de la "prizele de aer" sunt dintr-un material autocolant argintiu si atat de lucios incat obiectele se oglindesc in el. probabil ca din acest motiv au facut si oglinzile din acelasi material.

La capota motorului mai intervine si aceasta piesa care din pacate este facuta din plastic.
Fantele acesteia joaca si pe post de luneta.

Tot in partea din spate se mai afla, fireste si stopurile care vin asamblate intr-o piesa din plastic negru.

Stopurile sunt din plastic rosu transparent, iar detaliile sunt de exceptie.

Farurile sunt compuse din patru piese: suportul care este din plastic negru, "becurile" care sunt din plastic "nichelat" - cate un set pentru fiecare parte si geamul care este din plastic transparent si care are deja rama neagra vopsita.

Tot din plastic negru sunt si stergatorul parbrizului , ornamentele din fata si cele laterale de la geamurile laterale din spate. Stergatorul este injectat impreuna cu ornamentul de la baza parbrizului.