Forum Machete,Modelism,Hobby: Mamaia - A fost odata ... - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mamaia - A fost odata ... Ceva investigatii

#21 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 29 April 2006 - 12:29 PM

Buuuuna de tot Radub! :-D :-D :-D
Ce ti- si cu tehnica asta dom'e, habar nu are ce inseamna semnul ala cu aparat cu burduf taiat cu ics rosu si se mai da ca e desteapta!!!

#22 Useril este offline   Arkadi 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 29 April 2006 - 02:33 PM

Salutari tuturor! M-am decis sa ma inscriu si eu pe forumul pe care il urmaresc de ceva timp. Multe sfaturi si informatii excelente, mai ales pt un incepator

#23 Useril este offline   Arkadi 

• Membru deplin
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 29 April 2006 - 02:38 PM

Salutari tuturor! M-am decis sa ma inscriu si eu pe forumul pe care il urmaresc de ceva timp. Multe sfaturi si informatii excelente, mai ales pt un incepator ca mine :-D

Legat de Google Earth, daca aveti curiozitatea vedeti fotografiile din Timisoara. Acum doi ani primaria a comandat pentru planurile de urbanism niste imagini din satelit de inalta rezolutie si cred ca astea sunt oferite de google. Aeroportul se vede foarte bine, se disting f clar elicopter si avioane civile pe pista iar in zona militara (ex-zona, baza aeriana s-a desfiintat :-D , gata cu mitingurile aviatice) se vad miguri 21 parcate si destule miguri 23, dezafectate. Enjoy!

#24 Useril este offline   uhu 

• Membru senior
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 12-August 05

Postat 29 April 2006 - 02:43 PM

Dar dupa cum s-a mai spus in acest topic-pozele din Timisoara sunt cel mult din anul 2003-cei care stiu Timisoara pot vedea ca inca nu este aparut magazinul Selgros de pe calea Aradului....asa ca :-D ....dar totusi mai bine decat nimic.....

Aceasta postare a fost editata de uhu: 29 April 2006 - 02:44 PM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi