Incorect! Gresit total
Postat 28 April 2006 - 08:51 PM
Liviu ma contactat pe PM, apoi am avut o intalnire, si a zis sa merg cu el la Ghinea.
Tot el mi-a povestit, cum stau treburile pe aici, si cu cativa membri de aici.
Cand am intrat pe site, acum doua zile, am fost impreuna eu si Dl. Liviu.
Pentru inceput, eu sunt multumit de Dl. Liviu.
DRAGOS greseste, cand spune ca a aparut inainte mesajul la el.
Ma pot intalni cu toti de aici.
avenger
Postat 28 April 2006 - 08:59 PM

Si zic urmatoarele...
- Liviu NU te-a contactat via PM. Iar altfel nu avea cum sa te contacteze, pentru ca adresa de mail care ai dat-o la inregistrare este privata, si nu ti se poate trimite mail. Nici tu NU l-ai contactat pe Liviu via PM. Deci cum ati luat legatura?
- as fi tare curios cum, desi aveti aceeasi adresa de IP care o folositi, si care provine din aceeasi firma (care nu este un provider de internet), nu va cunoasteti.
Postat 28 April 2006 - 09:16 PM
http://cartula.net/modules/ipboard/index.php?act=Msg&CODE=03&VID=in&MSID=xxxxxxx
unde xxxxxxx e un cod unic de mesaj specific fiecarui mesaj. Defapt acel cod ma intereseaza, pentru ca pot sa verific in log-uri la ce ora ai citit respectivul mesaj.
Ca sa fiu sincer, nici nu e nevoie sa postezi mesajul, ce ti-a scris Liviu nici nu ma intereseaza sa aflu. Nu e treaba mea. Posteaza link-ul si ora, vreau doar sa verific ca ai primit intr-adevar acel mesaj de la Liviu.
Postat 01 May 2006 - 09:51 AM
1. Niste membri ai forumului au niscai chestii de impartit cu LIVIAN! Si...???
2. Lui LIVIAN i s-a interzis cumva posibilitatea de a posta aici?
3. Eu am facut "afacere" (PRIMA) cu Livian si, DEOCAMDATA, n-am nimic sa-i reprosez.
4. LIVIAN = AVENGER ???
5. Daca LIVIAN (cel cu vechi bube'n cap) incearca sa-si reconstruiasca o noua imagine cu o alta atitudine, ne deranjeaza???
6. Atribuiti un THEN sau ELSE pentru (eventual comentati):
IF
2=adevarat.
Avenger = o persoana reala diferita de Liviu.
Avenger a dat spre folosire contul lui Livian.
ENDIF
Aceasta postare a fost editata de eugen: 01 May 2006 - 10:07 AM
Postat 01 May 2006 - 10:29 AM
Postat 01 May 2006 - 10:38 AM
You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. (Ii poti pacali pe unii intotdeauna, pe toti din cand in cand, dar nu ii poti pacali pe toti intotdeauna.)
Radu
Postat 01 May 2006 - 10:42 AM
Nu te contrazic, nici pe tine nici pe altii, nu acuz, nu dau cu paru', nu-l apar pe... nici nu ma intereseaza ce, si cat, si cum a facut inainte X-man sau Y-man!

Vorbesc de prezent:
Daca (2) ESTE = adevarat ATUNCI tertipul "i-ai dat spre folosire contul lui Livian" ESTE scuzabil???
Exceptand cazul celui care a postat machete luate aiurea zicand ca-s ale lui, si care individ a meritat excluderea, intreb:
Daca (1) ESTE = adevarat, chiar merita sa fie exclus?
Evident ca (poate) si gestul de a-si crea un alt cont poate fi catalogat drept incorect!
Aceasta postare a fost editata de eugen: 01 May 2006 - 11:05 AM
Postat 01 May 2006 - 11:52 AM

Decizia a fost luata, si este definitiva.
Ca sa raspund la intrebari, desi nu vad care-i problema ta si de unde vine interesul, Livian nu mai are ce cauta aici. Indiferent sub ce nume.
Motivele le-am expus in alt topic, m-am saturat pana peste cap ca de o luna sa tot am probleme care se invart in jurul unui singur user. Poate sa-si creeze oricate identitati virtuale ca sa ne enerveze din nou, dar ar trebui sa tina cont ca anularea unui cont e mult mai rapida decat crearea contului

Cu asta subiectul Livian a luat sfarsit.
Postat 01 May 2006 - 12:05 PM
Ce-ar fi, si cat ar costa, sa se decret(eze/ezi) urmatoarele:
1. Oricare membru, persoana "grata" sau "non-grata", are DREPTUL sa posteze la Vanzari... vanzari. Atat si nimic altceva, si fara restrictii!
2. Oricare membru face afaceri cu oricare membru in beneficiu si pe risc propriu.
3. Si... gata!
Cat despre:
- lucrarea de diploma in teoria chibritului;
- decizia a fost luata, si este definitiva;
- nu vad care-i problema ta si de unde vine interesul;
- Livian nu mai are ce cauta aici;
- anularea unui cont e mult mai rapida decat crearea contului...
...Fara comentarii!
P.S.

Postat 01 May 2006 - 12:16 PM
Nu-l cunosc pe acest domn Livian si nici nu cred ca voi avea ocazia .
Din discutiile de pana acum si insistenta sa de a-si imbunatati imaginea sifonata , trag concluzia ca exista o explicatie ce apartine de Psihologie ; nu-si constientizeaza greselile si ego-ul sau nu poate accepta marginalizarea...

Cum bine spunea un coleg , vine timpul cand toti culegem "roadele" actiunilor noastre.
Pana acum vreo 6 ani am lucrat in domeniul auto , livram lubrifianti. In tot Bucurestiul erau vreo 500 de magazine . Cand un furnizor sau un client tragea o teapa , in cateva zile aflam toti cei din domeniu si n-aveam forumuri pe internet...
Daca acea firma recidiva , era ocolita sau primea marfa doar cu "banii jos"
Da vestile proaste circula repede...
Dl Doctor a inchis pe acelasi motiv , furnizori neplatiti luni de zile, desi marfa era vanduta . I-si ducea zilele pe seama cate unui dezinformat sau credul, care-i mai lasa cate ceva in vederea vanzarii. Ca o paranteza de "paradox" Doctorul :
Un coleg i-a dat un startset trenulet. In magazin, de fata cu colegul, doctorul vinde
setul ... se uita la bani si-i zice acestuia - "i-ti dau jumate din bani ?"
Prin atitudinea asta Doctorul a pierdut tot.
Poate mai exista si explicatia lipsei abecedarului negustoriei . Cea mai buna publicitate in afaceri e corectitudinea , promtitudinea si fairplay-ul .
Daca nu esti capabil sa intelegi sensul acestor cuvinte mai bine te lasi .
Revenind la Livian , poate chiar vrea o a doua sansa , lasati-l sa posteze , sa-si etaleze marfa ...dar la primul Fault ... "executati-l" aici si pe toate forumurile de profil .
Specia teparilor nu va disparea, dar vor trebui sa-si schimbe permanent locatia si traim intr-o tara atat de mica, incat singura lor sansa va fi sa incerce in lumea larga :hammer: ... dar vor apare altii

xtro
Postat 01 May 2006 - 12:18 PM
cartula, la May 1 2006, 01:12 PM, a spus:
eugen, la May 1 2006, 01:05 PM, a spus:

Chiar, de ce? Ne spui si noua?

Citeaza
1. Oricare membru, persoana "grata" sau "non-grata", are DREPTUL sa posteze la Vanzari... vanzari. Atat si nimic altceva, si fara restrictii!
2. Oricare membru face afaceri cu oricare membru in beneficiu si pe risc propriu.
3. Si... gata!
Cat despre:
- lucrarea de diploma in teoria chibritului;
- decizia a fost luata, si este definitiva;
- nu vad care-i problema ta si de unde vine interesul;
- Livian nu mai are ce cauta aici;
- anularea unui cont e mult mai rapida decat crearea contului...
...Fara comentarii!
Gata!
Postat 01 May 2006 - 12:44 PM
Cat despre sugestiile, cu 'la prima gresala'... Pai a trecut deja prima gresala. Si a doua... Si a treia... Pentru ca numitul in cauza, in loc sa-si vada de vanzarile sale, a tot deschis subiecte si postari abracadabrante...
Daca si-ar fi vazut de vanzari, probabil nu s-ar fi ajuns aici.
Daca ma gandesc bine, daca nu l-ar fi mancat undeva sa se ia de un user de aici cum ca 'posteaza la misto vanzarile', probabil n-ar fi intrat in colimator.
Daca n-ar fi insistat pana in panzele albe cu niste minciuni, poate nu s-ar fi ajuns aici.
Daca ar fi fost capabil sa-si recunoasca greselile, nu s-ar fi ajuns aici.
Daca n-ar fi ignorat niste cereri, n-ar fi ajuns aici.
Eu stiu o chestie... NIMENI nu se schimba atata timp cat nu isi da seama ca greseste. Numitul Livian are fro 5-6 postari despre Vanzari, iar restul sunt certuri. In concluzie, scopul dansului pe acest forum este sa se certe, vanzarile sunt ceva secundar.
Cu asta chiar am inchis subiectul.