De pe net, iunie 2013
Postat 02 June 2013 - 12:24 AM
"Are 80 de ani, este din Canada şi merge īn fiecare an īn statul Washington pentru festivalul internaţional al zmeelor. Este surd, aşa că aceia care vor să arate că spectacolul le merge la suflet, īl aplaudă cu māinile ridicate. Muzica este extraordinară şi completează minunat zborul incredibil al zmeelor. Doua dintre ele le conduce cu māinile, iar pe cel de-al treilea īl are legat de mijloc. Aterizarea ultimului zmeu este absolut incredibilă!"
Deşi e vorba doar de zmee, evoluţia lor mi se pare destul de asemănătoare cu aceea a trei avioane īn formaţie. Voi ce credeţi?
http://www.youtube.c...p?v=nr9KrqN_lIg
Aceasta postare a fost editata de florin44: 02 June 2013 - 12:26 AM
Postat 04 June 2013 - 08:40 AM
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 05 June 2013 - 08:36 AM
Postat 04 June 2013 - 09:01 AM
Doi tineri se duc in parc. Se aseaza in iarba...ea timida, el indraznet... Pe masura ce se lasa noaptea, mai multe cupluri de indragostiti se aseaza in iarba, in jurul lor. La un moment dat, ea romantica:
- Ce frumos canta greierii!...
El nervos:
- Nu sunt greieri, sunt fermoare!
Postat 04 June 2013 - 05:52 PM
Cred ca atata timp cat nu v-a avea coroana pe cap , v-a "canta" ca Ouatu ...
Postat 06 June 2013 - 09:02 PM
Citeaza
Wurger, daca acolo are omul liniste...Altii dezleaga rebus, nu?
Postat 06 June 2013 - 10:42 PM
Citeaza
Z-mare ai o problema ceva la calculator......uite cateva poze de acolo
si in album sunt peste 80 de poze

Aceasta postare a fost editata de corsar: 06 June 2013 - 10:43 PM
Postat 07 June 2013 - 08:03 AM
"Dany, suntem, totusi, republica prezidentiala." Z-mare, republica asta este totusi o chestie impusa de altii, contrar intereselor nationale. Ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca d.p.d.v. al legalitatii, nu prea tine. Abdicarea regelui s-a facut sub amenintarea armei, prin santaj iar votul popular a fost asa cum a fost (nu mai intru in detalii).
Revenirea la monarhie constitutionala este o chestie de normalitate (ca sa nu mai mentionez ca regele ar fi un factor de stabilitate, un mediator intre principalele forte politice) mai ales ca avem si mostenitor la tron (e vorba de nepotul regelui, care de drept este print regent - parca asa se numeste).
Postat 07 June 2013 - 11:06 AM
Parca ar merita expusa undeva si poate se gaseste cineva cu relatii la MAV....zic si eu...
http://mercador.ro/o...ial-IDI44W.html