Forum Machete,Modelism,Hobby: card portocaliu salvator........ - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

card portocaliu salvator........

#1 Useril este offline   ovi one 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 99
  • Inregistrat: 02-June 06

Postat 26 June 2006 - 11:20 PM

Domnilor,

va comunic niste lucruri care s-ar putea sa va fie utile:
1. Banca Romaneasca va pune la dispozitie contra sumei de 250.000 lei un card Visa special destinat cumparaturilor prin Internet. In momentul solicitarii nu va trebuie decit buletinul si evident, sa completati o cerere.Se asteapta cam 5 zile pina la ridicare, moment in care va puteti alimenta contul bancar dupa posibilitati si dorinte.
Sunt fericitul posesor :-) al unui asemenea card care probat la toate magazinele de modelism on line, a mers fara greseala. Daca imi permiteti, este un MG 42 al cardurilor.
2. http://www.modelsforsale.com ; magazin serios, gama larga de produse, chiar raritati, preturi medii,
Las restul pe seama imaginatei dvs.
Servesc Patria!

#2 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 26 June 2006 - 11:39 PM

Lauzi card-ul asta de parca ai avea comision :-) E bine de stiut ca mai exista inca un card care merge. Acum, sa vin cu intrebarile:
- Cum stau pe partea relatiilor cu clientela?
- Cum poti afla soldul de pe card? Telefon la banca, mers in persoana la ghiseu?
- Si mai ales, ce curs de conversie e folosit la platile in valuta? Destul de important amanuntul, si vad ca nu e specificat pe site.

Models For Sale il recomand si eu, mai ales ca au niste preturi extrem de mici la transport, sunt prompti, si amabili. Am acum un colet pe drum, 2 kit-uri 1/48 maricele, 6GBP transport airmail.

#3 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 27 June 2006 - 05:55 AM

Aici gasiti ceva date suplimentare despre acest card Visa Virtual:
http://www.banca-romaneasca.ro/article.php...&did=44&aid=208

Ar fi ceva dezavantaje ca de ex.:
Consultare sold la ATM-urile proprii:Indisponibil
Transfer intre conturi prin intermediul ATM-urilor:Indisponibil
etc.
Se pare ca la ATM-urile proprii nu merge nici o actiune, nici macar soatere de cash de pe card, in caz ca te razgandesti si vrei sa folosesti banii la altceva.

Plus ca reteaua nationala de filiale e inca f. la inceput.
De ex. in jud. Timis e doar 1 filiala la Timisoara.

Dar sa nu fiu carcotas ... E bine ca apar optiuni la cardurile deja existente ...

Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 27 June 2006 - 05:58 AM

#4 Useril este offline   TaZzz 

• Membru senior
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 27 June 2006 - 07:40 AM

Eu folosesc un card Mastercard cu care fac toate platile electronice (fie internet, fie magazine) si unde transfer bani numai cit am nevoie. Am un alt cont si un alt card Visa Electron cu internet banking de unde imi administrez banii si fac transferuri (instantanee) intre conturile mele.

Morala: de acasa pot face comenzi cu tot cu transfer in "contul virtual", iar cardul de plati poate fi folosit nu numai pentru Internet.

Sistemul a fost testat "pe viu" pentru ceva comenzi de carti pe internet. Eu personal am renuntat la carduri "virtuale" dedicate numai platilor electronice, pentru ca nu mi se mai par practice.

Un cont central si un card Visa classic sau Mastercard pe un al doilea cont, cu posibilitate de internet banking mi se pare foarte practic.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi