JangBogo, la 10 July 2014 - 09:37 PM, a spus:
Ca bine spui, Nicule... Gasisem si eu link-ul. Dupa parerea mea un exemplu despre cum NU trebuie sa abordezi un model. Pe langa faptul ca instructiunile sunt foarte clare iar netul e plin de poze de epoca cu masinuta in cauza, modelul are cateva greseli care sar in ochi, si anume: mitraliera coaxiala este in stanga tunului de 20 mm, lopetile sunt montate invers, in nici o poza de epoca nu am vazut canistrele de combustibil pe aripa din spate ci pe aparatoarele rotilor din fata (si nu inteleg de ce doua sunt negre si doua vopsite in culoarea masinii), indicatoarele de gabarit in mod normal sunt cam perpendiculare pe sol (desi le-am vazut cam in toate pozitiile pamantului, insa probabil indoite in urma unor lovituri, sau agatate, etc. - vezi poza atasata).
Culorile folosite, aici chiar nu ma pricep. Producatorul recomanda Model Master II - 2110 (sau corespondentul acrilic) - Italian Sand. Dar in schimb imi place mult cum a vopsit-o, uzura, filtrele. Dupa parerea mea dau un rezultat realist, deloc exagerat.
Pe a grecului nu o vazusem. Corecta, cred ca si scara este mai mare, la fel frumos uzata, insa despre culoare... iar nu stiu ce sa zic.
Prefer sa apelez la sfatul vostru. Ce credeti ca s-ar potrivi pentru culoarea de baza?
Multumesc pentru link-uri!
Aceasta postare a fost editata de eddie: 10 July 2014 - 11:47 PM