BRAVO Caline!
In stilul in care este lucrata figurina arata, in general, foarte bine. O figurina de 90mm nu este usor de lucrat. Atmosfera generala a figurinei pe baza este foarte placuta dar "diavolul" este in detalii...
Mana dreapta, fata de garda spadei, are o pozitie ciudata. Parca spada sta prea jos sau bratul prea sus. Garda si manerul sabiei de pe soldul stang cer atentie in comparatie cu spada. Teaca si bosajul de la capatul ei cer, la fel, atentie. Pumnalul din spate, la fel. Sunt detalii foarte usor de compensat.
Modelul de pe maneca este un detaliu de mare finete, daca este terminat. Acolo mai trebuie lucrat ca sa arate ca facand parte din stofa.
Baza este OK. Cu trei frunze ai rezolvat problema. Sa stii ca bazele tale, in general, nu sunt incarcate si nu distrag atentia de la figurina. Este doar parerea mea de doi bani.
Revenind la figurina, cred ca te-ai grabit s-o declari gata. Mai un pic de atentie la detalii si iese o figurina SUPER.
Am scris aceste lucruri cu cea mai buna intentie fara sa incerc sa iau nimic din meritele ei. Figurina arata foarte bine dar poate sa arate SUPER doar cu niste simple atingeri..
Sper sa te ajute si inca o data FELICITARI! Figurina are o atmosfera generala foarte placuta.
Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 29 July 2014 - 11:26 PM