Din concediu adunate... daca simtiti nevoia sa share cu fratzii
Postat 06 September 2008 - 10:17 PM
- Plecarea catre insula cu ferry

- In portul Zakynthos in prima seara (din cele 3 zile) a sarbatorii Sf. Dionisos

- Farul de la Capul Keri

Postat 07 September 2008 - 08:45 AM

.
.
.

P.S. Nu inteleg dupa ce logica aseaza editorul de text pozele - ultimele doua trebuiau sa fie pe acelasi rand
Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 08:47 AM
Postat 07 September 2008 - 10:10 AM
.........in morile de vant se putea locui. De exemplu pentru cea mica (acoperis bleu) plateai 100Euro/zi (la sfarsitul lui august). Si la far puteai sa-ti faci concediul DOAR daca erai in marina militara greaca.

........si vazut de pe apa

Sper ca nu v-am plictisit prea tare. Daca da, atunci mai suportati dupa amiaza vreo 10 poze si gata.
Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 10:14 AM
Postat 07 September 2008 - 05:22 PM
(in ziua respectiva nu s-a putut acosta direct pe plaja din cauza valurilor asa ca poze de-aproape cu epava nu am [zoom-ul era ineficient din aceeasi cauza]; vaporasul a oprit la vreo 8-10 m de plaja dar acolo apa are cam 4m adancime si e riscant sa iei aparatul foto cu tine daca nu te-ai pregatit sa fie bine protejat sau subacvatic)
Inca odata va precizez ca apa arata exact asa cum o vedeti - sunt nuante de un albastru ireal, electric.

Postat 07 September 2008 - 05:45 PM
Tot golful sud-estic al insulei este zona protejata in care aceste testoase vin sa depuna ouale.
Exista cateva plaje pe care accesul este total interzis, altele cu timp limitat de 3h, pe marea majoritate accesul este interzis intre orele 18:00 - 07:00 iar zona unde poti sa stai la plaja este de max. 3-4m de la apa (dincolo de aceasta distanta sunt cuiburile de oua)
Asta este ce am reusit sa "vanez" intr-o dimineata pe la 07:10 la deschiderea uneia din plajele din Kalamaki:
- un rasarit de soare

- urme de pui de testoasa iesiti peste noapte din oua. Se vad si cateva urme de testoasa mare ceea ce pentru aceasta perioada este o raritate (ele depun ouale in mai-iulie)

- ........si vedeta diminetii

Cu acestea am incheiat. De povestit si de aratat ar mai fi destule (vreo 1700 poze si 5h de filmare) dar nu fac obiectul acestui forum ci al unuia de calatorii.
Va multumesc pentru rabdare.
P.S.
Inca ceva: va amintiti de vopsirea cu spray de aici: http://www.cartula.ro/forum/index.php?s=&a...ost&p=60952 ?
L-am intalnit pe tipul din Serbia care in cateva minute si contra a 6Euro a facut asta:

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 06:05 PM
Postat 07 September 2008 - 07:21 PM
Eu,in schimb,nu am priceput(cred ca nici tu,Alaur@)de ce garidul de la muzeul ala,al marinei,nu dadea voie sa faci poze la niste machete!!!

Adica erau prinse sub drepturi de autor?

Postat 07 September 2008 - 08:24 PM
La machete mi-a dat voie in cele din urma dar initial cand am vrut sa fotografiez prin muzeu mi-a zis ca nu am voie din cauza de "security reasons". Am crezut initial ca e vorba de lumina blitz-ului (si l-am intrebat asta) dar mi-a repetat "security reasons". Probabil se referea la faptul ca nu cumva sa fotografiez posibilitatile de intrare prin efractie.

Oricum, a fost bine si atat.
P.P.S.
Cateva poze de la NAVAGIO vazuta de sus......de FOARTE SUS (cred ca 300-400m)
- "balconul" situat la o inaltime ametitoare deaspra golfului cu renumita plaja (se zice ca ar fi printre primele zece din lume ca frumusete). Toata lumea pasea timid catre balustrada.

- ...........si ................NAVAGIO - vedere de sus

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 08:48 PM