Forum Machete,Modelism,Hobby: Din concediu adunate... - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Din concediu adunate... daca simtiti nevoia sa share cu fratzii

#41 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 15 August 2008 - 11:54 PM

Se schimba lumea domne ! inainte doamnele stateau cu goblenul in mana si visau la domni ofiteri.
Acu noi stam in fata monitorului cu o mana pe machete si una pe figurina si visam la donshoarele ofitere..

#42 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 24 August 2008 - 02:04 PM

:ph34r: :-P :pardon:

#43 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 29 August 2008 - 04:17 PM

Salutari din Zakynthos!

Vor veni si poze de la un mic muzeu al marinei si altele cand vin acasa.

#44 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 06 September 2008 - 10:17 PM

Si iata ceva poze (mai mult sau mai putin modelistice) din frumoasa (putin spus) insula Zakynthos:

- Plecarea catre insula cu ferry

Imagine atasata: image001___mic.jpg Imagine atasata: image002___mic.jpg Imagine atasata: image003___mic.jpg

- In portul Zakynthos in prima seara (din cele 3 zile) a sarbatorii Sf. Dionisos

Imagine atasata: image005___mic.jpg Imagine atasata: image004___mic.jpg....mai mult nu m-am putut apropia pentru ca de acolo urmau sa se lanseze artificiile

- Farul de la Capul Keri

Imagine atasata: image007___mic.jpg Imagine atasata: image010___mic.jpg

#45 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 06 September 2008 - 10:19 PM

........... si un apus de soare vazut de langa far

Imagine atasata: image006___mic.jpg

- cel mai mare steag al Greciei (bai frate, si asta tot chinezesc.......?!?! :-D :-P ). Vantul de abia adia asa ca steagul.....

Imagine atasata: image011___mic.jpg Imagine atasata: image012___mic.jpg

Aceasta postare a fost editata de alaur: 06 September 2008 - 10:28 PM

#46 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 08:37 AM

- Micul muzeu al marinei "MILANIO - Maritime Museum" din Tsilivi

Imagine atasata: image026___mic.jpgImagine atasata: image029___mic.jpg Imagine atasata: Tsilivi_naval_museum.JPG

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 09:10 AM

#47 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 08:45 AM

Din pacate nu am fost lasat sa fac poze decat la cateva modele de nave si asta dupa indelungi rugaminti si furnizarea adresei site-ului si forumului cartula.ro (cred ca tipul de acolo intrase deja pe net in timp ce eu vizitam). Toate modelele erau acoperite cu cutii de sticla ce dadeau reflexii in principal din cauza diferentei mari de lumina intre interior (care nu era prea mare) si exterior (usa era larg deschisa). Chiar si cu filtru de polarizare montat, asta este tot ce am putut sa scot:

Imagine atasata: image032___mic.jpg Imagine atasata: image030___mic.jpg Imagine atasata: image031___mic.jpg
.
.
.
Imagine atasata: image048___mic.jpgImagine atasata: image049___mic.jpg

P.S. Nu inteleg dupa ce logica aseaza editorul de text pozele - ultimele doua trebuiau sa fie pe acelasi rand

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 08:47 AM

#48 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 08:56 AM

Imagine atasata: image055___mic.jpgImagine atasata: image050___mic.jpg Imagine atasata: image051___mic.jpg

Imagine atasata: image052___mic.jpgImagine atasata: image053___mic.jpg Imagine atasata: image054___mic.jpg

#49 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 09:03 AM

Imagine atasata: image047___mic.jpgImagine atasata: image038___mic.jpg Imagine atasata: image039___mic.jpg
Imagine atasata: image040___mic.jpgImagine atasata: image041___mic.jpg Imagine atasata: image042___mic.jpg

#50 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 09:05 AM

Imagine atasata: image043___mic.jpgImagine atasata: image044___mic.jpg Imagine atasata: image045___mic.jpgImagine atasata: image046___mic.jpg

#51 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 09:21 AM

Imagine atasata: image056___mic.jpgImagine atasata: image057___mic.jpg Imagine atasata: image058___mic.jpg
Imagine atasata: image061___mic.jpgImagine atasata: image062___mic.jpg Imagine atasata: image063___mic.jpg

#52 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 09:37 AM

- Ruinele fortaretei Zakynthos

Imagine atasata: DSCF1293.JPGImagine atasata: image069___mic.jpg Imagine atasata: image070___mic.jpg

Imagine atasata: image071___mic.jpgImagine atasata: image072___mic.jpg Imagine atasata: image073___mic.jpg

#53 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 09:46 AM

- Am avut parte si de un inceput de incendiu (rezolvat de baieti cam intr-o ora)

Imagine atasata: image074___mic.jpgImagine atasata: image075___mic.jpg Imagine atasata: image076___mic.jpg

Imagine atasata: image077___mic.jpgImagine atasata: image078___mic.jpg Imagine atasata: image079___mic.jpg

Imagine atasata: image080___mic.jpg Imagine atasata: image081___mic.jpg

#54 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 09:54 AM

- Prin magazine

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: image067___mic.jpg
  • Imagine atasata: image083___mic.jpg
  • Imagine atasata: image084___mic.jpg

#55 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 10:10 AM

- Capul Skinari (cel mai nordic punct al insulei)

.........in morile de vant se putea locui. De exemplu pentru cea mica (acoperis bleu) plateai 100Euro/zi (la sfarsitul lui august). Si la far puteai sa-ti faci concediul DOAR daca erai in marina militara greaca.

Imagine atasata: image016___mic.jpgImagine atasata: image017___mic.jpg Imagine atasata: image018___mic.jpg

........si vazut de pe apa

Imagine atasata: DSCF0822.JPGImagine atasata: DSCF0826.JPGImagine atasata: DSCF0830.JPGSCF0830.JPG]

Sper ca nu v-am plictisit prea tare. Daca da, atunci mai suportati dupa amiaza vreo 10 poze si gata.

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 10:14 AM

#56 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 05:00 PM

Cateva din renumitele atractii ale insulei (pozele au fost doar micsorate; culorile nu au fost modificate si chiar asa sunt in realitate):

--- BLUE CAVES

Imagine atasata: image013___mic.jpgImagine atasata: image014___mic.jpg Imagine atasata: image015___mic.jpg

#57 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 05:22 PM

--- PLAJA NAVAGIO (SHIPWRECK) - epava esuata a unui vas al contrabandistilor
(in ziua respectiva nu s-a putut acosta direct pe plaja din cauza valurilor asa ca poze de-aproape cu epava nu am [zoom-ul era ineficient din aceeasi cauza]; vaporasul a oprit la vreo 8-10 m de plaja dar acolo apa are cam 4m adancime si e riscant sa iei aparatul foto cu tine daca nu te-ai pregatit sa fie bine protejat sau subacvatic)
Inca odata va precizez ca apa arata exact asa cum o vedeti - sunt nuante de un albastru ireal, electric.

Imagine atasata: image019___mic.jpgImagine atasata: image020___mic.jpg Imagine atasata: image021___mic.jpgImagine atasata: image022___mic.jpg

#58 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 05:45 PM

--- TESTOASELE CARETA-CARETA

Tot golful sud-estic al insulei este zona protejata in care aceste testoase vin sa depuna ouale.
Exista cateva plaje pe care accesul este total interzis, altele cu timp limitat de 3h, pe marea majoritate accesul este interzis intre orele 18:00 - 07:00 iar zona unde poti sa stai la plaja este de max. 3-4m de la apa (dincolo de aceasta distanta sunt cuiburile de oua)

Asta este ce am reusit sa "vanez" intr-o dimineata pe la 07:10 la deschiderea uneia din plajele din Kalamaki:

- un rasarit de soare
Imagine atasata: DSCF1240.JPGImagine atasata: DSCF1242.JPG

- urme de pui de testoasa iesiti peste noapte din oua. Se vad si cateva urme de testoasa mare ceea ce pentru aceasta perioada este o raritate (ele depun ouale in mai-iulie)

Imagine atasata: DSCF1232.JPG

- ........si vedeta diminetii

Imagine atasata: image068___mic.jpg

Cu acestea am incheiat. De povestit si de aratat ar mai fi destule (vreo 1700 poze si 5h de filmare) dar nu fac obiectul acestui forum ci al unuia de calatorii.
Va multumesc pentru rabdare.

P.S.
Inca ceva: va amintiti de vopsirea cu spray de aici: http://www.cartula.ro/forum/index.php?s=&a...ost&p=60952 ?

L-am intalnit pe tipul din Serbia care in cateva minute si contra a 6Euro a facut asta:
Imagine atasata: paint.JPG

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 06:05 PM

#59 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 07 September 2008 - 07:21 PM

Peisaje cu adevarat mirifice(in special apa marii),insula arata si ea ca in reportajele de pe Discovery.Asta da turism,asta da vacanta,acolo merita sa lasi bani.
Eu,in schimb,nu am priceput(cred ca nici tu,Alaur@)de ce garidul de la muzeul ala,al marinei,nu dadea voie sa faci poze la niste machete!!! :-P .
Adica erau prinse sub drepturi de autor? :-D :sau care era ratiunea?(daca era vreuna!).

#60 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 07 September 2008 - 08:24 PM

@ Longinus

La machete mi-a dat voie in cele din urma dar initial cand am vrut sa fotografiez prin muzeu mi-a zis ca nu am voie din cauza de "security reasons". Am crezut initial ca e vorba de lumina blitz-ului (si l-am intrebat asta) dar mi-a repetat "security reasons". Probabil se referea la faptul ca nu cumva sa fotografiez posibilitatile de intrare prin efractie. :-P
Oricum, a fost bine si atat.

P.P.S.

Cateva poze de la NAVAGIO vazuta de sus......de FOARTE SUS (cred ca 300-400m)

- "balconul" situat la o inaltime ametitoare deaspra golfului cu renumita plaja (se zice ca ar fi printre primele zece din lume ca frumusete). Toata lumea pasea timid catre balustrada. :-D
Imagine atasata: image023___mic.jpgImagine atasata: image024___mic.jpg

- ...........si ................NAVAGIO - vedere de sus
Imagine atasata: image025___mic.jpg

Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 September 2008 - 08:48 PM

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »