Vand machete si 2 set-uri PE. Lista si imagini mai jos. Nu sunt interesat de schimburi. Preturile nu sunt negociabile. Pentru mai multe detalii si info mesaj pe PM va rog. Multumesc.
1. Mig-17 PF, Smer, 1:48. Pret: 35 lei
Vine impreuna cu piese pentru Mig-17PFU si decaluri pentru Rusia si Cehoslovacia. Ca problema, cupola (partea culisanta) s-a matuit de la adeziv/Picatura.
Se livreaza personal in Timisoara (prefer varianta asta). Se poate livra si in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana cu plata ramburs/10 lei taxe postale. Nu garantez insa ca va ajunge intact si nici nu imi asum eventualele deteriorari provocate de transportul prin posta, daca il expediez in tara.

2. Savoia Marcheti SM-82 Marsupiale, Italeri, 1:72. Pret: 79 lei.
Se livreaza personal in Timisoara (prefer varianta asta). Se poate livra si in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana cu plata ramburs/10 lei taxe postale. Nu garantez insa ca va ajunge intact si nici nu imi asum eventualele deteriorari provocate de transportul prin posta, daca il expediez in tara.

3. Tupolev Tu-22 Blinder, Italeri, 1:72. Pret: 98 lei

4. Mig-25, Condor, 1:72. Pret: 35 lei
Rachetele nu sunt asamblate si vopsite. Se livreaza personal in Timisoara (prefer varianta asta). Se poate livra si in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana cu plata ramburs/10 lei taxe postale. Nu garantez insa ca va ajunge intact si nici nu imi asum eventualele deteriorari provocate de transportul prin posta, daca il expediez in tara.

5. F-111E, Italeri, 1:72. Pret: 35 lei
Tubul Pitot este rupt. Se livreaza personal in Timisoara (prefer varianta asta). Se poate livra si in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana cu plata ramburs/10 lei taxe postale. Nu garantez insa ca va ajunge intact si nici nu imi asum eventualele deteriorari provocate de transportul prin posta, daca il expediez in tara.

6. Mig-21 MF, Academy, 1:48. Pret: 69 lei
Vine impreuna cu o cupola noua, decaluri, rachete si lansatoare de rachete nedirijate. Se livreaza personal in Timisoara. Se poate livra si in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana cu plata ramburs/10 lei taxe postale. Nu garantez insa ca va ajunge intact si nici nu imi asum eventualele deteriorari provocate de transportul prin posta, daca il expediez in tara.

7. Ilyushin Il-86, Zvezda, 1:144. Pret: 55 lei
Are urmatoarele lipsuri: decalul cu sigla Aeroflot din partea stanga. Se livreaza personal in Timisoara. Se poate livra si in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana cu plata ramburs/10 lei taxe postale. Nu garantez insa ca va ajunge intact si nici nu imi asum eventualele deteriorari provocate de transportul prin posta, daca il expediez in tara.

8.PE flapsuri Yak-7A, Part, 1:48. Pret: 39 lei.
O piese este desprinsa de pe rama. In rest e intact. Se livreaza in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana/10 lei taxe postale cu plata ramburs. In Timisoara se livreaza personal.

9. PE Interior/Exterior Yak-7A, Part, 1:48. Pret: 55 lei. Se livreaza in tara prin curier rapid/20 lei taxe postale sau Posta Romana/10 lei taxe postale cu plata ramburs. In Timisoara se livreaza personal.