Forum Machete,Modelism,Hobby: La vānătoare īn Budapesta - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La vānătoare īn Budapesta Magazien de profil

#1 Useril este offline   cmusat2000 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 27 August 2006 - 10:58 AM

Salutari prieteni, :pint:

Am fost in Ungaria acum 2 saptamani, la Budapesta si in alte locuri. Nu am avut timp sa parcurg toata lista trimisa de Bill pe forum decat pentru 5 locatii fiind legat de persoanele care au asigurat transportul.
Iata pe unde am fost si ce am gasit:

Pe bulevardul Ferencz kerut am poposit la HO-KI Modell pe partea stanga cum cobori de pe pod. Ei au in regim de consignatie cred, o camera ticsita de machete in spate unde m-a bagat tipul de acolo. In jur de 1000 de kituri (avioane, elicoptere, figurine, tancuri etc). Multe raritati, merita vizitat.

Modell es Makett pe blvd.Erzsebet langa hotel Grand Astoria din cate am retinut. 90% kituri de tanchete, masini si nave.

Pe blvd.Bajcsy-Zsilinsky la Mega Modell in spatele bisericii Sf.Stefan, dealeri de Italeri si Tamiya si Zvezda. Pentru prima data am vazut cat de imense sunt machetele la 1:32, aveau de la Tamiya F-15E si un F-4J Phantom, dar pretul este decurajant pentru mine :-D , peste 30.000 forinti.

Pe str.Lehel nr.62 am dat de Hobby&Modell de unde m-am ales cu un Mig-29A de la Academy (trebuia sa ma aleg cu macar o macheta din periplu asta). Academy, Trumpeter ceva Revell si multe machete teleghidate. Magazin frumos si in jur de 12-15 persoane la ora aceea acolo.

Piata Moricz Szigmond unde am dat de Replica Modell, dar am ajuns dupa 15 minute de la inchidere:((.

C-am atat am reusit sa conving soferul sa ma poarte prin Budapesta. Orasul imi pare destul de intins si incurcat cu toate zonele acelea, cu aceeasi strada care apare in cartiere diferite, oricum oras frumos.

Ca o concluzie, mi-as dori sa avem si noi o varietate atat de larga de magazine de profil.

Va doresc o zi minunata in continuare si happy modelling.
Cosmin Musat

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 27 August 2006 - 09:44 PM

Multumim pt. poze :pint: :bang: :-D

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic