Da, da. Iata ca s-a intimplat si a doua oara. Cum poate fi sa stai la o sueta intre prieteni, pe marginea unor subiecte interesante, asortate cu cafea si beri, intr-o ambianta placuta, pe un fond de jazz. Pai nu poate fi decit excelent.
Bill ne-a aratat un kit (inca ne montat, il las pe el sa spuna care) mortal de la Eduard, Cristi un avion excelent 1/72 (tot el o sa va spuna ce fel, ca eu cu memoria mea de elefant senil am uitat), Marius ne-a bucurat ochisorii cu blindate 1/35, doua figurine artistic camuflate si un magnific Kubel 1/16 in lucru, iar mandea un Churchill A.V.R.E. 1/76 scos de Revell. Garide ne-a incintat cu amintiri de pe vremea cind batea oceanele in calitate de marinar.
De rest beri, cafele, sucuri si placute discutii pe diverse teme modelistice printre care si organizarea a doua fabuloase expozitii , una la Alba Iulia si alta la Cluj in viitorul apropiat respectiv mai putin apropiat.
Adrienii au lipsit cu totii (Ahmed, Arathemis, Adi mone), prilej cu care le atrag atentia ca la doua nemotivate, cind sunt prinsi vor plati consumatia. Si de bucuria revederii vom servi numai sampanie.
Mai jos niste poze facute de maestrul Bill zis si Tudor si in final tabloul de familie (cu largul concurs al barmanului).