Pagina 1 din 1
Future ???
Postat 02 September 2006 - 10:42 PM
Astazi am primit din Germania o sticla de Erdal Glaenzer.Aceasta este o solutie de curatat gresie,care promite ca "da" luciu acesteia.
In aricolul despre Future, de la sectiunea articole,printre altele aparea si poza flaconului de Erdal Glaenzer care am primit-o.
Dupa ce am primit-o,am desfacut-o si am ramas uimit,substanta dinauntrul flaconului are o culoare alb-albastruie si consistenta laptelui.Stiind cum se prezinta Future-ul original am ramas dezamagit,pana cand am testat-o,avand aproximativ aceleasi efecte (dar dupa mai multe straturi si mai mult timp de uscare).
Si acum,intrebarea: A mai folosit (foloseste) cineva asa ceva ,si ce stiti despre aceasta substanta?
In aricolul despre Future, de la sectiunea articole,printre altele aparea si poza flaconului de Erdal Glaenzer care am primit-o.
Dupa ce am primit-o,am desfacut-o si am ramas uimit,substanta dinauntrul flaconului are o culoare alb-albastruie si consistenta laptelui.Stiind cum se prezinta Future-ul original am ramas dezamagit,pana cand am testat-o,avand aproximativ aceleasi efecte (dar dupa mai multe straturi si mai mult timp de uscare).
Si acum,intrebarea: A mai folosit (foloseste) cineva asa ceva ,si ce stiti despre aceasta substanta?
Postat 02 September 2006 - 11:04 PM
Postat 03 September 2006 - 06:18 PM
Z-mare, la Sep 3 2006, 02:15 PM, a spus:
Future este doar....Future! Omul, cel putin asa am auzit, tine reteta la secret, dar comercializeaza produsul in alte tari sub diverse denumiri comerciale.
Omul nu e nimeni altcineva decat Johnson & Johnson, cunoscuta companie multinationala 8-)
Postat 03 September 2006 - 07:01 PM
Blue-Max, la Sep 3 2006, 07:18 PM, a spus:
Z-mare, la Sep 3 2006, 02:15 PM, a spus:
Future este doar....Future! Omul, cel putin asa am auzit, tine reteta la secret, dar comercializeaza produsul in alte tari sub diverse denumiri comerciale.
Omul nu e nimeni altcineva decat Johnson & Johnson, cunoscuta companie multinationala 8-)
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca 'omul' produce majoritatea 'echivalentelor' din lista... Miros o conspiratie

Postat 04 September 2006 - 10:31 AM
Z-mare, la Sep 4 2006, 08:19 AM, a spus:
... comercializeaza produsul in alte tari sub diverse denumiri comerciale. [/i] Curat conspiratie 8-)...
Nici vorba de conspiratie, de fapt e o practica care tine de specificul tarii in care se vinde produsul. Deci startegia de pozitionare in piata, prevede alegerea unui nume pe baza culturii tarii respective.
Din erorile celebre, vezi Mitshubishi Nova in Italia, unde "NO VA" nu le suna prea bine italienilor. Ca atare vanzarile.....

PE site-ul corporatiei ar trebui sa existe o echivalare a denumirilor...ar trebui ca nu cred ca o are fiecare firma

Postat 04 September 2006 - 11:09 AM
Z-mare, la Sep 4 2006, 08:19 AM, a spus:
Omul era un termen generic pentru ...Johnson & Johnson 

Cel mai generic posibil termen ar fi fost simplu ... firma
Dar daca tot ai vrut sa personalizezi un pic treaba, in loc de Omul, era mai bine sa folosesti Familia, caci Johnsosn & Johnsosn ... is a Family Company

Arata acest topic
Pagina 1 din 1