Te-a chinuit un pic, da' l-ai scos pana la urma . La mai multe !
P-47D Thunderbolt trebuia să īncep ceva și anul ăsta , neh ?
Postat 07 March 2016 - 11:36 PM
Mersi , Mihai ! Cīt īnseamnă 11 din ~ 320 ? Să zicem 3,5% . Abia acolo am ajuns...Cīnd am reluat lucrul , mi-am propus să fac macar un exemplar din fiecare tip de avion care a luptat īntr-al doilea măcel mondial ...Făcīnd eu o listă minimală , au ieșit cam 320 de avioane. P-47D a fost al 11-lea. Mai e mult pīna departe
Dar nu disper , ci..sper. Adică sper să trăiesc destul ca să-mi ating țelul.

Dar nu disper , ci..sper. Adică sper să trăiesc destul ca să-mi ating țelul.

Postat 28 March 2016 - 11:05 PM
Calde felicitări, Sorine, şi din partea mea! Chiar ţi-a ieşit foarte arătos.
Uite aici, un pic altceva, ce face şi colegul ăsta nord american:
http://modelerssocia.../10943/bolt-jug
Remarc că a atacat noile Metal Color de la Vallejo, confirmānd că sunt excelente.
Uite aici, un pic altceva, ce face şi colegul ăsta nord american:
http://modelerssocia.../10943/bolt-jug
Remarc că a atacat noile Metal Color de la Vallejo, confirmānd că sunt excelente.

Postat 29 March 2016 - 06:18 PM
Mersi mult Nicu ! Da , am văzut și eu īnceputul lucrării lui Dupre...Tipul este un fel de 109 al nostru ! Modelism-viteză . Și tot se plīnge īn comentariul din profil că trebuie să facă 30 kituri pe an pīnă la 90 de ani , ca să-și epuizeze stocul...Ăla da stoc !
Mă tentează să īncerc și eu metalicele Vallejo , par să arate excelent , și din cīte știu eu , Vallejo nu face decīt acrilice , deci pe gustul meu.
Spor să avem !
Mă tentează să īncerc și eu metalicele Vallejo , par să arate excelent , și din cīte știu eu , Vallejo nu face decīt acrilice , deci pe gustul meu.
Spor să avem !
Postat 29 March 2016 - 06:59 PM
E cel mai bun model din ce ai facut in ultima vreme. Imi place cum ti-a iesit wash-ul si scurgerile. Singurul lucru care ma deranjeaza este vopseaua care-mi pare cam groasa. Are aspect de portocala. Poate sunt de vina si pozele. Posibil ca cu ochiul liber sa nu se vada, nu-mi dau seama.
Postat 29 March 2016 - 10:19 PM
Ah , mersi , Aurelian ! Nu, de data asta vopseaua a ieșit chiar bine . Văd și eu acum că-n poze arată cam straniu , dar cu ochiu' liber e chiar OK. Bine , nu la fel de OK ca Messer-ul tău , dar OK . Nu am avut decît acele mici jupuieli , și asta datorită nepriceperii / lipsei de experiență cu Alclad-ul . Pozele însă ...o să mai dureze un deceniu pîna să fac și eu poze decente.Lucesc ca dracu' în toate direcțiile , habar nu am cum să fac cu lumina ( ba prea multă, ba prea puțină , ba aiurea...) .

Aceasta postare a fost editata de dakian67: 29 March 2016 - 10:26 PM