Pagina 1 din 1
ma intereseaza sa cumpar
Postat 12 September 2006 - 02:16 PM
am gasit ceva acum nustiu daca o si gasesc pe la noi prin magazine
Postat 12 September 2006 - 03:13 PM
Eu am Discovery-ul lui Heller.
Cutia lui Discovery este atat de mare incat are maner ca sa ajute la carat. Are cam 1,2m pe 90cm pe 20cm si cam 5 kile in greutate. Taxele postale sunt justificate, tocmai m-am uitat la taxele postale de pe aici - un pachet cu dimensiunile si greutatea aia ar costa 117 euro sa fie trimis din Irlanda in Romania.
Daca nu ai experienta, nu iti recomand. Cand te uiti in cutie te sperii! Cred ca Discovery detine recordul Guiness la "machete incepute si neterminate" pe plan mondial.
Daca vrei ceva care sa te tina ocupat, cauta o macheta de vapor la 1/200 din carton. Am DKM Bismarck si USS Gambier Bay de la Halinski, fiecare cu peste 1000 de piese de decupat si asamblat.
Altfel, vorbeste cu cei de la Modelism sa iti aduca un Karl Morser de la Trumpeter.
HTH
Radu
Cutia lui Discovery este atat de mare incat are maner ca sa ajute la carat. Are cam 1,2m pe 90cm pe 20cm si cam 5 kile in greutate. Taxele postale sunt justificate, tocmai m-am uitat la taxele postale de pe aici - un pachet cu dimensiunile si greutatea aia ar costa 117 euro sa fie trimis din Irlanda in Romania.
Daca nu ai experienta, nu iti recomand. Cand te uiti in cutie te sperii! Cred ca Discovery detine recordul Guiness la "machete incepute si neterminate" pe plan mondial.
Daca vrei ceva care sa te tina ocupat, cauta o macheta de vapor la 1/200 din carton. Am DKM Bismarck si USS Gambier Bay de la Halinski, fiecare cu peste 1000 de piese de decupat si asamblat.
Altfel, vorbeste cu cei de la Modelism sa iti aduca un Karl Morser de la Trumpeter.
HTH
Radu
Postat 12 September 2006 - 08:23 PM
Frate Masterofdark, dacă vrei să te dai real, īncearcă asta: http://www.perthmilitarymodelling.com/revi...ter/tr00209.htm . Costă, dar face toţi banii. Vezi că ţi-o aduce Arhi, undeva īn jur la 3 milioane. Eu o am de la Pavel, am aproape 6 ani de modelism, dar īncă nu mă ţine să o fac. Are mai multe piese decāt vrei tu şi te solicită la maxim. Īn plus, e cel mai elaborat kit de pe piaţă. Spor la modelit!

Postat 12 September 2006 - 09:13 PM
Acu daca chiar vrei ceva sa iti moara moralu dupe 4 luni de munca...intreaba-l pe laure daca a avut sau nu curaj sa se apuce de Academy Titanic 1/400...il are la Model Fan, sigur ca l-am mai vazut acu o saptamana.
Sau poti incerca ceva de-a dreptul ucigator
AICI
VEzi Yamato, Musashi, Missouri, Bismarck, Tirpitz...
kip in taci :hammer:
Sau poti incerca ceva de-a dreptul ucigator
AICI
VEzi Yamato, Musashi, Missouri, Bismarck, Tirpitz...
kip in taci :hammer:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1