Dar voi le comandati de pe un site? Exista un link cu mocaciunile la 50%?
machete 50 % reducere
Postat 21 January 2017 - 02:09 PM
zeus, la 20 January 2017 - 04:07 PM, a spus:
Dar voi le comandati de pe un site? Exista un link cu mocaciunile la 50%?
Raspund eu, pentru ca m-am ocupat de cele două comenzi de grup din vară.
La magazinele Dinoland din cele două mall-uri clujene s-au anunțat reduceri la machete. Aici pe forum, autorul acestui topic a anunțat evenimentul și a dat datele de contact de la Cluj. Ne-am organizat și am cerut, telefonic, o lista de la Dinoland Polus Mall, care a fost prezentata aici pe site (daca mergi pe topicul asta, de la inceput, ai tot filmul actiunii, ca să zic așa...). Pe baza listei, s-a făcut o comandă compusă din dorințele mai multor colegi, care comandă a fost expediată pe e-mail la Cluj. Magazinul a trimis machetele prin curierat, la adresa indicată. Participanții și-au împărțit costul transportului și toată lumea a fost mulțumită. Pentru că lucrurile au mers OK, s-a mai cerut o listă, adusă la zi, pe baza căreia s-a făcut o a doua comandă. Și de această dată totul a fost OK.
Singura chestie care trebuie menționată este că ambele comenzi au fost făcute la magazinul Dinoland de la Polus Mall. Doamnele de acolo au acceptat să lucreze cu noi, in sistemul "comandă pe email, cu plata ramburs la curier". E posibil ca magazinul de la Iulius Mall să nu vrea să se complice și să refuze să aplice același mecanism. Csf? Ncsf!
Postat 22 January 2017 - 11:37 AM
Salutare,
vin cu o completare
anul trecut prin septembrie am cumparat machete dela Polus Cluj, magazinul Dinoland. Am mai dat o tura impreuna cu un amic la sfarsitul anului, insa nu se prea gaseste nimic pe acolo. Stocurile ramase sunt foarte mici, atat la Polus cat si la Iulius Mall. Se mai gasesc figurine, masini 1:24, ceva avioane, insa pentru cei pe care ii bate gandul sa faca un drum pana acolo, ideea este ca probabil nu merita.
vin cu o completare
anul trecut prin septembrie am cumparat machete dela Polus Cluj, magazinul Dinoland. Am mai dat o tura impreuna cu un amic la sfarsitul anului, insa nu se prea gaseste nimic pe acolo. Stocurile ramase sunt foarte mici, atat la Polus cat si la Iulius Mall. Se mai gasesc figurine, masini 1:24, ceva avioane, insa pentru cei pe care ii bate gandul sa faca un drum pana acolo, ideea este ca probabil nu merita.