Ma uitam pe aici pe forum linistit sa vad ce a mai facut lumea, cand, brusc, am realizat ca nu v-am arata ceva! Moticicleta mea steam punk.
Alaturi de avionul masina vine sa completeze o serie de vehicule imaginare care intr-un viitor mai putin luminos vor ajuta lociutorii acestei planete sa se deplaseze.
Evident de data sta inspiratia este Star Wars
Scara 1/48 ca sa steie langa avionul masina (vi-l amintiti, nu?)
Masinuta de azi este facute dintr-un bot de yak 52 de la AModels (un kit infect cu cateva PE-uri geniale) si o motocicleta de la Academy care facea parte dintr-un aranjament cu un elicopter de politie-kit-ul N° 12249.
Jumate si jumate au dat ce vedeti mai jos.
Deplasare: motorul termic antreneaza un generator anigravitational si in acelasi timp si turbina din fata care o face sa se deplaseze. Curba nu stiu cum ia... Se obtureaza un esapament...?
Mult scratch, multe adaptari, sudura chestii dar are omul cu ce sa mearga.
Vopsirea mi-a dat de furca pentru ca pe bot, pe plasticul AModel, cand mascam se lua ca naiba. De cateva ori era sa zboare direct pe ghena de la bloc in jos pana la parter!
Parbrizul am vazut ca este foarte gros, dar lenea de il reface mi-a dat si un raspuns la remarca voastra (deja) : e blindat, dar nu pentru gloante ci pentru diverse particule gen pietre aruncate de alte masunute gen in trafic!
Sper sa va placa (io-s inca mort dupa ea)!