As fii vrut sa mut stergatoarele pe partea cealalalta, dar nu prea e posibil. Sunt facute cu un fel de vopsea (cred ca se pot dizolva cu acetona) dar nu stiu cum as fii putut sa fac altele in locul lor.
Amplasarea numerelor de inmatriculare am facut-o respectand pozele gasite cu vehicule militare britanice, cum ar fii acesta:

Pe spate nu as fii putut varia pozitia numarului deoarece exista un loc special cu tot cu lampa pentru numar.
Din pacate asta e deranjant la vehiculele de la Hongwell si anume ca nu acorda destula atentie pozitiei volanului. Unele modele de vehicule englezesti au volan pe stanga, altele pe dreapta. Vehiculele de urgenta englezesti produse de Hongwell nu au toate volanul pe partea dreapta ci ca cea a vehiculelor de acelasi model dar civile. Similar, unele vehicule de urgenta desi sunt inmatriculate pentru servicii de urgenta din tari in care se conduce pe dreapta (ca la noi) au totusi volanul pe dreapta...
Oricum, volanul nu se prea vede in interior decat daca te uiti foarte atent. Iar daca te uiti foarte atent mai degraba o sa vezi vaporii de super-glue care au interactionat la 2 zile de la lipire cu geamul transparent