Pagina 1 din 1
Caut sa cumpar 1/72 sau 1/48
Postat 24 May 2018 - 07:13 AM
La kingkit au ambele variante la 1/72 (jandarmerie si Securite civile), pretul e bun dar taxa de livrare este de minim 9,50 lire sterline si cred ca trebuie sa-l ridici de la posta. Mai este pe un site tot in GB la 12,99, varianta jandarmerie, cu 4 lire transport, vine in 4-7 zile, ridicare tot de la posta. Ultimul e verificat de mine, livrarea functioneaza fara probleme. Despre primul nu stiu. La 1/48 nu am gasit nimic. Cam scumpa piticania asata la 1/72. LE. Am postat aproape in acelasi timp!
Aceasta postare a fost editata de bogdan1: 24 May 2018 - 07:16 AM
Postat 24 May 2018 - 07:44 AM
Salut.
Sunt pe telefon şi la ora asta nu prea am timp să stau să caut preţuri şi stocuri.
Ideea e că dacă ai timp, poţi să arunci o privire pe superhobby să vezi dacă au īn stoc şi la ce preţuri iar dacă ţi se pare mai avantajos faţă de ce ai găsit pānă acum şi nu te grăbeşti, l-aş putea adaugă la comanda pe care o am deja dată - problema e că va veni la sfārşitul lunii iunie.
Sunt pe telefon şi la ora asta nu prea am timp să stau să caut preţuri şi stocuri.
Ideea e că dacă ai timp, poţi să arunci o privire pe superhobby să vezi dacă au īn stoc şi la ce preţuri iar dacă ţi se pare mai avantajos faţă de ce ai găsit pānă acum şi nu te grăbeşti, l-aş putea adaugă la comanda pe care o am deja dată - problema e că va veni la sfārşitul lunii iunie.
Postat 24 May 2018 - 10:19 AM
Multumesc baieti pentru ajutor. Am rezolvat cu kitul propriu'zis dar acum caut PE-uri pentru el (la 1/72).
Macheta e cam saracuta in detalii(Heller de pe vremea cand umblam eu la liceu) si din cauza asta mai doream sa cumpar un set de fotoincizii.
Stiu ca exista doi producatori care le fac : ExtraTech (set EX 72142() si BrenGun. Eh pe astea nu le-am gasit nici sa dea naiba !!
Cine stie, poate voi avea noroc cu ele.
Macheta e cam saracuta in detalii(Heller de pe vremea cand umblam eu la liceu) si din cauza asta mai doream sa cumpar un set de fotoincizii.
Stiu ca exista doi producatori care le fac : ExtraTech (set EX 72142() si BrenGun. Eh pe astea nu le-am gasit nici sa dea naiba !!
Cine stie, poate voi avea noroc cu ele.
Postat 25 May 2018 - 08:15 AM

Salutare, daca va intereseaza Alouette 3 la 1/48 este produs de Scaleworx Resin Models. Am sa adaug lista cu preturi, kit-ul e la pretul de 92 USD Se poate cauta pe Facebook dupa numele Scaleworx Resin Models daca nu am reusit sa urc pozele pe forum.

Arata acest topic
Pagina 1 din 1