Exact cum zice si titlul ... fratilor am comis-o ! Am rupt o ureche de la calul acela de care va spuneam (PANZERSCHRECK INFANTERIEKARREN de la dragon). Mi-a cazut de pe masa si ... poc s-a rupt! :cry: :cry: :cry:
Ce pot sa fac sa il repar (urechea am pierdut-o [a zburat cand a cazut]).
Help !!!!!
Pagina 1 din 1
Fratilor ... am comis-o
Postat 10 November 2006 - 12:50 AM
Uau! Ai comis-o rau.
O poti face dintr-o bucatica de ABS sau cu rabdare si cu pila i poti face dintr-o bucata de rama de la un kit. Nu-i nici o tregedie si nu cred ca dureaza mai mult de o jumate de ora.
Iei o bucata de rama si o pilesti pe o parte pana la jumate dupa care iei o pila rotunda si incepi sa pilesti pe mijloc, de-a lungul ramei si inclinat. Pilesti pe laterale pana se ascute cat de cat dupa care pilesti pe spate (zona care a ramas rotunda) ca sa semene si spatele cu spatele urechiei ramase.

La final tai "urechea" la lungimea si inclinatia de care ai nevoie.
Bafta!

O poti face dintr-o bucatica de ABS sau cu rabdare si cu pila i poti face dintr-o bucata de rama de la un kit. Nu-i nici o tregedie si nu cred ca dureaza mai mult de o jumate de ora.
Iei o bucata de rama si o pilesti pe o parte pana la jumate dupa care iei o pila rotunda si incepi sa pilesti pe mijloc, de-a lungul ramei si inclinat. Pilesti pe laterale pana se ascute cat de cat dupa care pilesti pe spate (zona care a ramas rotunda) ca sa semene si spatele cu spatele urechiei ramase.

La final tai "urechea" la lungimea si inclinatia de care ai nevoie.
Bafta!
Postat 10 November 2006 - 08:59 AM
Citeaza
La poxilina, partea proasta este ca o bucatica de 70 g (cam cat un mouse de calculator) costa 9 RON

Cind mai pierzi ceva faci asa:
- daca e pe gresie, mozaic, pui mina pe o matura si maturi toata camera (o sa te vada si mama/sotia ta si o sa te laude!) si pe urma cauti in ce-i strins
- daca e pe mocheta, covor, etc, iei aspiratorul, pui in loc de perie (sau peste ea) o bucata de tifon si te apuci sa aspiri, tot asa, prin camera. Din cind in cind te uiti ce s-a strins pe bucata de tifon.
Eu, cel putin, niciodata nu am dat gres!
P.S. de cele mai multe ori cind ai scapat pe jos o piesea importanta (cupola in special) o gasesti imediat dupa zgomotul pe care il face sub papucul tau!

Postat 13 November 2006 - 01:27 PM
Daca ai o suprafata plana (merge si pe covor) iei o lanterna si maturi ca un far cu lanterna lipita pe suprafata. Orice piesa cat de mica o sa lase o umbra (lanterna tine loc de soare la asfintit
). Daca e covor/mocheta eu mai apuc un colt de covor si incep sa il scutur usor (sa fac valuri cu el) si ochesc piesa cand sare incetisor. Se vede ca am experienta cu chestii pierdute

Arata acest topic
Pagina 1 din 1