Forum Machete,Modelism,Hobby: VOPSELE ACRYL - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

VOPSELE ACRYL

#1 Useril este offline   Mandark 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 01-November 06

Postat 10 November 2006 - 08:51 PM

salutare! din nou cu intrebari. maine daca vrea Domnu.....domnu de la magazinu din cocor, imi iau aerograf. bun asa. o sa dau o petrecere pe cinste pt investitia asta. acuma, am doua kituri de vopsele de la Testors, vopsele acrylice. acuma am citit pe aici si am vazut ca nu prea se recomanda pt aerograf din diferite moive. sa inteleg ca cel mai bine se aplica cu pensula? si mai am o intrebare...vopselele astea au niste coduri...toate incep su 9215XX. eu folosesc kituri de la revell. corespund numerele vopselelor cu numerele pe care le da revell in foaia de instructiuni?

p.s. stiu ca poate sunt enervat pt veterani, da am fost la doctor si mi'a zis ca e grava boala si pe deasupra si cronica. asa ca incerc sa prind din urma gravitatea bolii si de aia am nevoie de sfaturi.

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12687
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 11 November 2006 - 09:32 AM

Bine faci ca-ti iei aerograf, sa-l stapinesti sanatos.

Citeaza

am doua kituri de vopsele de la Testors
Nu prea te inteleg :lol: Vrei sa spui setruri de vopsele? Sau kituri cu vopsea inclusa?
Eu cel putin, nu stiu nici o vopsea Testors (si am si doua seturi) a carei cod sa inceapa cu 92 :-?. Sa fie vorba de vopseaua acrilica "la pliculet", scoasa prin anii '97 sau de acrilicele din kit-urile Modeling Set?
Vopseaua acrilica de la Testor nu prea este de calitate, din pacate :-D

Citeaza

eu folosesc kituri de la revell. corespund numerele vopselelor cu numerele pe care le da revell in foaia de instructiuni
Fiecare firma de vopsele are un anume cod inscris pe recipient, insotit sau nu de denumirea in clar a nuantei vopselei. Acest cod este specific fiecarei firme. Deci codul Testors nu corespunde cu cel Revell.
Vopselele acrilice se dau mai greu cu pensula pentru ca se usuca destul de repede, pot ramine urme suparatoare. Se recomanda folosirea aerografului. Din pacate si in acest caz sunt oarece probleme: se usuca rapid pe ac si este destul de dificil sa vopsesti detalii fine, gen camuflaje Luftwaffe.
Incearca sa citesti si aici:
http://cartula.net/m...m.php?itemid=65

#3 Useril este offline   Mandark 

• Membru senior

Postat 11 November 2006 - 01:15 PM

sunt doua seturi de vopsele acrilice de la testors aduse din state. (am fo vara asta si m'am intors cu ceva bunatati) intradevar, au doua randuri de marcaje pe ele. exemplu : 921577 este light ghost gry FS10. 921534 camo green flat e FS03

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMGA0922.JPG

#4 Useril este offline   Mandark 

• Membru senior

Postat 11 November 2006 - 01:17 PM

uite cum arata si sticlutele.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMGA0925.JPG

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12687
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 11 November 2006 - 05:55 PM

Lamurit :idea: . E vorba de un nou tip de vopsele acrilice care, probabil, nu au nimic de-a face cu cele vechi. Sa speram ca si calitativ, nu numai in privinta codului :lol:.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi