La Multi Ani ROMANIA La Multi Ani Romani
Postat 02 December 2006 - 11:05 PM
Chestia ciudata este ca dusmanii patriei noaste dragi sunt si niste fosti "tovarasi",care in loc sa transforme ROMANIA intr-o tara capitalista au vindut pur si simplu pe nimic ce aveam mai de pret, la capitalisti .Nu o sa ne mai atace nimeni ,ne-au luat ce au vrut pe hirtie si cu o semnatura de-a lu "tovarasu" x,y,z etc.Asa ca nu stiu ce sar mai putea face cu o pusca.Sincer as fi raspuns si eu "da cu arma in mina".Dar pentru ce si pentru cine ,ce valori aparam noi azi in ROMANIA anului 2007 miine poimiine?Aparam petrolul austriac din Marea Neagra?Santierul naval coreean de la Mangalia ?Otelul englezesc de la Galati?etc. ca poate puteti continua si voi.Totusi LA MULTI ANI DRAGA ROMANIE,SPER SA VINA O VREME CIND CE ESTE AL TAU SA RAMINA AL NOSTRU ,AL ROMANILOR.LA MULTI ANI FRATI ROMANI.
Postat 04 December 2006 - 01:40 AM
Traiasca unirea intre modelisti si machetisti (cu urmari imprevizibile)
Traiasca si coniacul Unirea cel capitalist ....
Asteptam sa ne mai unim cu cine o mai vrea.....Da am inteles ca nu prea sunt amatori care sa se uneasca cu o tara cu "probleme"...Cica mai degraba ar fi profitabila unirea cu rusia
La multi ani Romania.
Pana sa am copilul nu as fi stat pe ganduri nici o clipa daca ar fi fost sa apar TERITORIUL ROMANIEI cu arma in mana.
Acum totusi ma gandesc .....Pentru cine ?! Pentru politicienii romani care vor transforma teritoriul national in parc de vanatoare ataasat vilelor ?
Nu va mai zic ce am obtinut in urma participarii la revolutie....
Traiasca si coniacul Unirea cel capitalist ....
Asteptam sa ne mai unim cu cine o mai vrea.....Da am inteles ca nu prea sunt amatori care sa se uneasca cu o tara cu "probleme"...Cica mai degraba ar fi profitabila unirea cu rusia

La multi ani Romania.
Pana sa am copilul nu as fi stat pe ganduri nici o clipa daca ar fi fost sa apar TERITORIUL ROMANIEI cu arma in mana.
Acum totusi ma gandesc .....Pentru cine ?! Pentru politicienii romani care vor transforma teritoriul national in parc de vanatoare ataasat vilelor ?
Nu va mai zic ce am obtinut in urma participarii la revolutie....
Postat 04 December 2006 - 09:27 AM
1-0-9, la Dec 2 2006, 01:10 PM, a spus:
...
Ce poze faine 109

Tare mi-ar placea sa stiu cu ce ocazie MapN foloseste Hummer sau Tahoe/Suburban; nu stiu cat de practici ar fi astfel de bolizi pentru armata romana.
Cineva iarasi da shpaga...
La Multi Ani Romania!
Aceasta postare a fost editata de Suburban: 04 December 2006 - 09:37 AM