Forum Machete,Modelism,Hobby: Intilnirea lunii Decembrie - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intilnirea lunii Decembrie

#101 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 17 December 2006 - 02:15 PM

Multe laude tuturor. Se vede ca a fost un succes.
Arata foarte bine in poze si sunt sigur ca a fost chiar mai mishteaux live. :whistle:
Ce vad nu e deloc diferit (ca idee) de intalnirile lunare ale clubului de aici. :-D Cu toate astea, intalnirea arata si mai bine (sarmale, combustibil :-) ) decat intalnirile cu care sunt obisnuit.
La mai multe.
Radu

#102 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 17 December 2006 - 02:21 PM

M-am simtit atat de bine ca nu-mi mai venea sa mai plec. Probabil ca din cauza asta am si plecat printre ultimii.
Surprizele au fost atat de surprize , unele dintre ele fiind atat de bine studiate, ca inca nu-mi vine sa cred. Mai ales srprizele facuta de Mosus Danusmaximus Craciunus, dar nu numai.
A fost intalnirea cea mai cea si cu cea mai larga participare.
Bravos baieti si ...
Bafta!

#103 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 17 December 2006 - 03:08 PM

Guys, ma bucur ca v-a placut . Am redescoperit impreuna amintirile copilariei si am vazut in ochii multora dintre voi acea stralucire, si nu se golisera sticlele,surpriza si placerea de a primi un cadou modelistic.A-ti vazut ce se poate face.Ginditi-va ce s-ar putea face daca ne unim.Cu un minim efort .Personal am sa merg pina la capat cu infiintarea unei fundatii care sa sprijine activitatea noastra, pe care am s-o fac cu banii mei,dar usa la toate activitatile si initiativele vor fi deschise TUTUROR, numai sa veniti cu inima deschisa.Visez la o biblioteca,la un atelier, in special pentru cei tineri si fara posibilitati materiale,la concursuri,la o expozitie permanenta, si ,in special, visez sa facem machete care sa intre in patrimoniul muzeelor din tara noastra,astfel incit sa ramina ceva dupa noi,generatiilor viitoare,si sa tiparim CARTI sau o REVISTA. Si in final o noua idee care mi-a venit: Cei dintre voi,inclusiv eu,care sintem nascuti in ianuarie, nu vreti sa facem o masa comuna la intilnirea lunii ianuarie pentru prietenii nostri,adica pe 20 IANUARIE?

#104 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 17 December 2006 - 09:42 PM

Mie mi s-a parut atmosfera cea mai placuta, prieteneasca, draga si calda pe care am intalnit-o in mijlocul acestei gasti.
Multumesc Daniel pentru cadouri si efortul pe care l-ai facut astfel incat pentru noi Craciunul sa vina mai devreme...un pic!
Multumesc lui Crios ca a tinut seminarul despre vopsit figurine!!!
Am fost sincer impresionat de ceea ce s-a intamplat acolo!!!

Va doresc tuturor sa aveti parte numai de zile frumoase in continuare!!!

Felicitari si la mai mare!

P.S. Cine mai vrea blat la tombola sa se inscrie din timp :whistle:

#105 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 17 December 2006 - 10:57 PM

:hammer: A fost cea mai cea dintre toate intalnirile! :hammer: Cine nu a participat nu poate sa-si faca nici cea mai mica idee cat de bine s-a desfasurat totul, dar am mai si invatat ca:" Cine vine ultumul, duce gunoiul!! " :whistle: deci trebuie sa fac ceva sa nu mai intarzii !! :-D :-)

Citeaza

Visez la o biblioteca,la un atelier, in special pentru cei tineri si fara posibilitati materiale,la concursuri,la o expozitie permanenta, si ,in special, visez sa facem machete care sa intre in patrimoniul muzeelor din tara noastra,astfel incit sa ramina ceva dupa noi,generatiilor viitoare,si sa tiparim CARTI sau o REVISTA.
... si eu care ziceam de un mic concurs.... :roll:
Fatilor daca o sa o tinem de fiecare data in sarbatoare v-am zis! Ar fi bine sa scriem pe diplome ... se acorda machitistului.... :lol:

#106 Useril este offline   toni 

• Membru senior
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 18 December 2006 - 12:56 AM

uuuufffffff :-( :-( :-(
tocmai la cea mai ...am lipsit...daca stiam, lipseam la celelalte si veneam la asta... :lol: :whistle: :-D
Felicitari celor ce-au gandit-o si faurit-o...frumoasa foc se pare intalnirea...sper ca la anu' sa fie-asa o atmosfera si sala plina in fiecare luna... :-)
bravo voua prieteni... :-)

#107 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 18 December 2006 - 02:12 AM

"Cei dintre voi,inclusiv eu,care sintem nascuti in ianuarie, nu vreti sa facem o masa comuna la intilnirea lunii ianuarie pentru prietenii nostri,adica pe 20 IANUARIE? "

Dane, n-am incotro. Deoarece mama s-a plictisit cu mine inlauntru s-a hotarat sa ma dea afara pe 5 ianuarie sa aiba altii de lucru sa ma bage la loc tot restul vietii.
Cand ne intalnim discutam detalii despre unde, cu mai cine si in ce fel. De data asta vin tarash sa pot sa fiu si eu in rand cu lumea alcoolica :whistle:

#108 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 18 December 2006 - 06:01 AM

"S-au primit sfaturi si vesti care pe multi i-a pus pe ganduri .... :-D :-? :-)

Cu o umila si stangace nedumerire ma tot framant ce vesti a-ti primit,si a-ti fost pusi pe ganduri, de la ..."Tovarasu"

Cu respect Flavius-Mihail"Maverick"

Ps: Cu parere de rau dar aceea pozitie a directorului imi aduce aminte de trecut care cu parere de rau se pare ca inca a mai supravetuit prin colturi :whistle:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: aaaa.JPG

#109 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 18 December 2006 - 09:34 AM

f@&#^ :-( :whistle: :-( :-D :-) :-) :bang: :lol: :bang: :-(

Felicitari tuturor pentru ce ati realizat! :hammer: :hammer:

#110 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 18 December 2006 - 09:37 AM

Frate Z-mare, permiti sa te citez ? :whistle: :-D :-) :lol: :-( :-( :-(

#111 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 18 December 2006 - 10:38 AM

Maverick, la Dec 18 2006, 06:01 AM, a spus:

"S-au primit sfaturi si vesti care pe multi i-a pus pe ganduri .... :-D :-? :-)
Cu o umila si stangace nedumerire ma tot framant ce vesti a-ti primit,si a-ti fost pusi pe ganduri, de la ..."Tovarasu"
Cu respect Flavius-Mihail"Maverick"
Ps: Cu parere de rau dar aceea pozitie a directorului imi aduce aminte de trecut care cu parere de rau se pare ca inca a mai supravetuit prin colturi :whistle:

Maverick cu stima si respect iti spun ca bati campii si vorbesti tampenii mai mari ca tine. "Tovarasul" a fost singurul care a vorbit la incheierea unei expozitii modelistice pe care am facut-o anul acesta. Se stie foarte bine cum am fost dati afara de la celelalte.

Vestile primite sunt urmatoarele: avem o sala pe care o putem folosi (este foarte bine luminata - poate fi folosita si ca atelier, putem face niste vitrine, etc.), ni s-a spus sa ne punem sigla la poarta muzeului, pe scurt, dintre randuri eu am inteles ca vrea sa ne lase sa facem ceva.

#112 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 18 December 2006 - 10:56 AM

:whistle: Sa lasm comentariile sa fie facute de cei care au fost prezenti! :-D
Restul pot doar sa zica :-) :lol: :-( :-( :-( :-)

#113 Useril este offline   Tatuca 

• Membru senior
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 09-August 06

Postat 18 December 2006 - 10:58 AM

Salut!
Nu vreau sa intru aiurea in vorba si nici sa ma bag in seama pentru ca asa imi este drag!
Mave.........intalnirea a fost foarte destinsa si nu cred ca e momentul sa dai cu piatra.Ceea ce zici tu nu are nici o sustinere in realitate.Este o demn de laudat si apreciat ceea ce a propus si oferit Domnul Director al Muzeului.Sunt institutii care au grupuri afiliate asa cum da bine.Ca exemplu iti pot da Astroclubul Bucuresti care are sediul si intalnirile saptamanale la Observatorul Astronomic.Faptul ca s-a propus ca acea sala sa serveasca comunitatii modelistice este de laudat si trebuie sa mobilizeze.
Numai Bine!

#114 Useril este offline   Alecu 

• Membru senior
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 18 December 2006 - 12:01 PM

Poate asta e inceputul unui club modelistic serios, cum e IPMS-ul! Cine stie; toate drumurile incep cu un singur pas.

In felu asta se reia o discutie mai veche tot pe aceiasi tema.

Bafta tuturor si felicitari pt intalnire

#115 Useril este offline   Sd.Kfz. 

• Membru deplin
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 17-December 06

Postat 18 December 2006 - 02:14 PM

Asa, bine i-ati facut fratzilor :whistle: , trebuia sa-l puna cineva la punct!
Ce s-or trezi unii sa vorbeasca fara sa stie?
Mi s-a parut un tip foarte OK si primul care ne sustine.

#116 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 18 December 2006 - 02:26 PM

Va reamintesc celor foarte tineri si celor care nu au apucat sa citeasca mare lucru din ceea ce scrie pe forumul asta, ca aici poate oricine sa-si spuna parerea (indiferent daca e corecta sau gresita) atita timp cit o face intr-un mod civilizat . Asa ca draga CATA gaseste te rog un mod mai elegant de a-ti sustine ideile, pentru ca nu e cazul sa-ti ceara nimeni voie tie, sa spuna ceva , indiferent daca a participat sau nu la intilnirea de la Bucuresti.
Mave, nici eu n-am inteles mare lucru din ce ai vrut sa zici si cred ca exagerezi.
Cit despre vestile de care spune Olaf sunt cu adevarat foarte bune. Cu atit mai mult cu cit ajutoarele sunt rare si intotdeauna binevenite.
In ceea ce-i priveste pe nascutii in ianuarie, Va spun de pe acum LA MULTI ANI desi simt o umbra de invidie cind va aud ce puneti la cale.

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 18 December 2006 - 02:31 PM

#117 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 18 December 2006 - 03:02 PM

Citeaza

...desi simt o umbra de invidie cind va aud ce puneti la cale.

Pai... asta poate o sa te zgandare la sufletzel... si poate, ti se pune pata sa vii si matale p'acilea pe la sudisti, bunule frate Marhaba !
Ca, tare mult m-as bucura !

#118 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 18 December 2006 - 07:22 PM

Baieti, si aici ma refer la fratii din Cluj,Alba iulia,Transilvania in general, va invit in numele bucurestenilor la intilnirea din 20 ianuarie, care se va tine tot la Muzeul Aviatiei.Noi va asteptam cu drag.Fara a avea intentia de a jigni pe cineva, am posibilitatea de a va deconta benzina sau biletele de tren in valoare de maxim 5mil total.Mave si Marhaba, va asteptam.Daniel Minea

#119 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 18 December 2006 - 08:08 PM

Citeaza

Cu parere de rau dar aceea pozitie a directorului....
Mai fratilor, usurel.... :whistle: Voi nu-l stiti pe Mave? A vrut sa faca o gluma in stilul caracteristic :-D

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 18 December 2006 - 08:09 PM

#120 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 18 December 2006 - 08:16 PM

Draga Marhaba, cu sigurata ai interpretat gresit ceea ce am vrut eu sa zic, poate din cauza faptului ca raspunsul meu nu a fost atat de explicit ca a lui Oaf, dar, a fost simplu pentru ca nu am fost de fata la acea parte a intalnirii ( am ajuns mai tarziu :-D ) asa ca nu am comentat la ceea ce nu am vazut . :bang: Am comentat la ceea ce am citit mai sus in celelalte pagini si la ceea ce am auzit la fata locului, deci: "cine macar citeste prin acest forum s-ar putea sa stie" dar cum astia tinerii nu.. :bang: . uite:

Citeaza

La propunerea Muzeului Aviatiei intilnirea lunara se va tine in incinta acestuia.
era deja scrisa directia pe care o dadu-se Dommul Director.
In rest nu voi mai comenta cele scrise de tine pentru ca sunt cuvinte pe care eu nu le-am scris, asa ca ramane cum am stabilit! :whistle: Dca nu ma grabeam poate nu era confuzia asta. :-) Iar treaba cu :lol: :-( :-( :-( era o continuare a

Citeaza

Frate Z-mare, permiti sa te citez ?       
dar nici asta se pare ca nu mi-a iesit. :-)

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi