S-A DAT!!! Daca mai e cineva care il vrea, punem pe comanda!!!
De vanzare machete
Postat 31 January 2007 - 04:12 PM
Dragi fratiori,
Ma voi intoarce sambata din "excursia" de lucru din Anglia si o sa iau niste Future de aici...de fapt se cheama Klear, si este transparent.

O sticla costa 3 lire, aproximativ 15,6 RON, si are 500 ml. NU pot sa iau mai mult de 2-3 sticle, si oricum nu voi putea sa il pun decat la dispozitia celor din Bucuresti si imprejurimi, fara nici un adaos suplimentar.
Deci daca exista amatori de asa ceva, cuplati-va cumva intre voi si dati-mi va rog un SMS ca sa stiu pentru cine iau.
Ma voi intoarce sambata din "excursia" de lucru din Anglia si o sa iau niste Future de aici...de fapt se cheama Klear, si este transparent.

O sticla costa 3 lire, aproximativ 15,6 RON, si are 500 ml. NU pot sa iau mai mult de 2-3 sticle, si oricum nu voi putea sa il pun decat la dispozitia celor din Bucuresti si imprejurimi, fara nici un adaos suplimentar.
Deci daca exista amatori de asa ceva, cuplati-va cumva intre voi si dati-mi va rog un SMS ca sa stiu pentru cine iau.
Postat 01 February 2007 - 11:00 AM
Baieti, eu am zis ca o sa iau 2-3 sticle pe care sa le impartiti intre voi.
Nu pot lua cu naveta ca nu am unde sa le car.
Deci va rog sa va puneti de acord intre voi. De data asta chiar nu pot sa fac mai mult.
Asa ca va rog sa va intelegeti intre voi si sa imi spuneti.
Nu pot lua cu naveta ca nu am unde sa le car.
Deci va rog sa va puneti de acord intre voi. De data asta chiar nu pot sa fac mai mult.
Asa ca va rog sa va intelegeti intre voi si sa imi spuneti.
Postat 01 February 2007 - 01:31 PM
Din pacate m-ai inteles complet gresit niki
Eu nu am spus ca nu aduc deloc, ci numai ca nu pot aduce foarte mult. Daca doresti o sticla pe cont propriu atunci o sa vad ce pot face. Nu iti pot promite nimic dar macar pot incerca.
Pana acum inteleg ca este vorba de 2 sticle in total. O sa vad daca pot aduce 3 sau 4, dar nu stiu care e regimul de transport chiar si in cala avionului.
ca englezii s-au cam tampit de la o vreme.
Eu nu am spus ca nu aduc deloc, ci numai ca nu pot aduce foarte mult. Daca doresti o sticla pe cont propriu atunci o sa vad ce pot face. Nu iti pot promite nimic dar macar pot incerca.
Pana acum inteleg ca este vorba de 2 sticle in total. O sa vad daca pot aduce 3 sau 4, dar nu stiu care e regimul de transport chiar si in cala avionului.
Postat 01 February 2007 - 02:25 PM
Zic sa iei cate poti
. Nu s-au tampit englezii ci doar exista noi reglementari antiteroriste privind ce poti lua la bordul avioanelor, si mi-se pare ca poti doar una bucata sticloanta
la tine, in cala nu stiu cat se permite.
Nu cred sa fie aici vreo cearta. Pana acum n-a fost cearta si putem negocia cantitatile atunci cand o sa fie ceva de negociat.
Nu cred sa fie aici vreo cearta. Pana acum n-a fost cearta si putem negocia cantitatile atunci cand o sa fie ceva de negociat.
Postat 02 February 2007 - 12:28 PM
Flyboy, la Feb 1 2007, 01:31 PM, a spus:
Din pacate m-ai inteles complet gresit niki
ca englezii s-au cam tampit de la o vreme.
Be cool, man!
N-am inteles gresit nimic. Doar ca sunt precis altii care s-ar intrebuinta de "licoare" mai degraba decat mine, dat fiind ca nu poate fi transportata in "cantitati". Plus ca poate am posibilitatea anul asta sa pun personal mana pe asa ceva.
So, again, no problem - sa distribuim disponibilul rational.
Cheers

Ajutor

Sus