Pagina 1 din 1
Donilor si doamnelor, cu mandrie 2 OPS I DID IT AGAIN!!
Postat 01 January 2007 - 06:35 PM
Kit Revell, 1:25, Ford Roadster High Boy Street Rod '32. 100 si de piese puse pe 4 culee si doua culee de piese cromate. macheta are 15 cm lungime. kitul din nou impecabil, f. putin de debavuat. partile s-au potrivit aproape perfect. mai mare placerea sa ma joc cu el.caroseria e vopsita cu un spray galben de la revell. sper sa va placa. dati cu parerea in mine!!
Postat 02 January 2007 - 09:04 PM
mai nu stiu daca e stramba..eu m'am tot uitat pana mi s-au strambat mie ochii la treaba asta. treaba e ca rotile nu sunt lipite, adica se invart. si una, aia din stanga mi se pare ca ar fi putin inclinata. nu stiu. eh, oricum sub ea, nu am mai facut poza, dar areo gramada de piese din crom, de la suspensii, discuri de frana, directie, tava de ulei, multe...si pe instructiuni nu era f clar cum vin puse, asa ca de exemplu, pt suporturile de faruri am stat o ora sa imi dau seama cum vin puse, le'am pus gresit si apoi abia cand a venit randul farurilor am avut un moment "Evrika" si le-am pus k-lumea. nu e perfecta, are inca bube, dar a iesit mai "curata" cum zice prietena mea decat prima masina pe care am postat-o aici. sper ca la urmatoarea sa fie si mai bine, iar la a parta, ca numai patru am deocamdata sa iasa almost perfect...
mersi de aprecieri
mersi de aprecieri
Arata acest topic
Pagina 1 din 1