Pagina 1 din 1
SALUTARE LA TOATA LUMEA! De la un nou venit.
Postat 07 February 2007 - 06:08 PM
:hammer: :hammer: SALUTARE LA TOATA LUMEA! :hammer: :hammer:
Hop si io ca nu-i cu suparare (sper).
Vreau sa va salut pe toti si sper sa avem intalniri cat mai placute si utile p'aci.
Asa e frumos cand intri in casa (mai ales ca pentru mine e noua).
Nu stiu daca e cel mai potrivit loc sa fac asta dar asa mi s-a parut. Domnilor moderatori mesajul e la dispozitia (D-)voastra.
Laur
Hop si io ca nu-i cu suparare (sper).
Vreau sa va salut pe toti si sper sa avem intalniri cat mai placute si utile p'aci.
Asa e frumos cand intri in casa (mai ales ca pentru mine e noua).
Nu stiu daca e cel mai potrivit loc sa fac asta dar asa mi s-a parut. Domnilor moderatori mesajul e la dispozitia (D-)voastra.
Laur
Postat 06 December 2007 - 05:55 PM
La capitolul realizate, 95% avioane, dar ceea ce ma intereseaza pe mine e mai putin nobil, vehicule civile si industriale. Am multe de invatat si deocamdata adun documentatie si studiez diverse tehnologii in ideea ca odata si odata... cand or creste copiii (2), o sa ma apuc in forta de scratch-modelling. Momentan ma lupt cu un IAR-80 (kit-ul Modelism).
Postat 01 January 2008 - 03:13 PM
In primul rand doresc sa va urez un calduros La Multi Ani! cu ocazia noului an si apoi Bine v-am gasit stimati modelisti! Imi face mare placere sa fac parte din comunitatea voastra, asta daca ma primiti.
Apoi cu ocazia zilei de nastere a lui Ronin ii urez un sincer La Multi Ani!

Apoi cu ocazia zilei de nastere a lui Ronin ii urez un sincer La Multi Ani!
Postat 01 January 2008 - 05:24 PM
Ca sa fiu sincer si spre rusinea mea
nu am lucrari, doar cateva modele Burago 1/43 si un Nissan 350Z electric 1/24 cu radiocomanda. Dar nu m-am inscris pe acest forum doar pentru a citi ce scriu ceilalti ci si pentru a pune mana la treaba.
Multumesc pentru primirea calduroasa.

Multumesc pentru primirea calduroasa.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1