Dragi frati,
Am mai spus-o si cu alte ocazii,relatia cu presa e ca si cum ai avea o nevasta frumosa dar ai emotii in public fiindca e imprevizibil ce scoate pe gura.Cu rare exceptii presa are habar cu exactitate despre ce scrie.Si asta e valabil in toate domeniile,inclusiv in sport sau politica,unde se pricep gazetarii sa scrie.
Acuma,depinde care parte a paharului o privesti.
Sigur ca prezenta presei ne-a ajutat sa ne facem publicitate care sa ne ajute pe viitor.
Pe de alta parte,marea parte de vina o purtam noi,eu inclusiv deoarece nu am organizat mai cu grija timpul necesar in care sa le explicam celor care nu stiu cam despre ce este vorba.De fapt,sa fiu sincer,ne-am propus asta insa in momentul vernisajului a fost asa o debandada si era atita lume acolo care ne intreba fie un,fie alta incit ma mir ca totusi au aparut si informatii cit de cit exacte.
Multe dintre informatiile date de noi au fost rastalmacite.
De exemplu,Gen.Georgheoiu,ca sa faca o gluma,spunea ca,in calitate de participanti la expozitie,contributia celor de la armata sint militarii scara 1:1,echipati de misiune.Se pare ca lumea ainteles altceva.
Apoi(si colegii mei pot confirma) eu spuneam ca e prima expozitie de gen de la Cluj iar in momentul in care am fost intrebat daca au mai fost asemenea manifestari in Ardeal,am mentionat-o pe cea de la Alba,ca acolo am expus si eu.S-a inteles sau s-a scris cu totul altceva.
Totusi,poate fi si mai rau,vezi vesti de genul"Mutu si-a luat celular nou.." sau "Ciinele Elenei Udrea nu vrea sa manincedecit carne tocata manual.." s.a.m.d
Aceasta postare a fost editata de sandy: 01 May 2007 - 11:51 AM