Chilotii lui Hitler ce parere aveti
Postat 01 April 2007 - 12:41 PM

Cei pe care tu-i denumesti "clasici" sunt defapt o inventie recenta.
Gandeste-te numai la ce purtau bunicii nostri, stabunicii, etc.
Aka "izmene" mai pe romaneste ...

Acum, pt. a echilibra dreapta cu stanga, ar trebui sa bagi si un poll despre Stalin 8-)
Postat 01 April 2007 - 12:46 PM
Adica atunci cand pleca la joaca prin Europa, sandbox mode la Wargames

Sigur avea chiloti de plastic, altfel cum ar fi rezistat onorabil ???
Nu de altceva dar aliatii i-au dat destule motive, in special rusii :hammer: , de a se scapa pe el....ca pe altii nu i-a scapat

Postat 01 April 2007 - 04:52 PM
Putem insa face niste presupuneri logice:
Pe vremea cand am facut eu armata, boxerii se numeau AZP-uri (aparate de zapacit p....). Cred ca acest obect vestimentar nu era agreat de dansul pt. ca mititel fiind si purtand deseori modelul acela de pantaloni stransi de la genunchi in jos, ar fi existat pericolul ca AZP-urile fiind un pic lungutze sa se stranga cocolosh deasupra genunchilor ceea ce i-ar fi dat un aspect de Baron Munchausen calare pe ghiulea.
Acuma nici varianta clasica nu cred ca-l aranja. Avand in vedere ca era un om activ (spre neastamparat) putem presupune ca dupa multe miscari, nesabuite si inutile, chilotii i-ar fi intrat .....si-anume...unde aveau de intrat.
Ar mai ramane desigur varianta Suspensorului - si anume cu gaoSul gol care cred ca-l aranja cel mai bine si din punct de vedere istoric si dpdv practic. Pentru ca atata se c----ca pe el in ultima perioada incat nu as vedea rostul murdariri mai multor articole vestimentare decat ar fi fost necesar.
Postat 01 April 2007 - 07:37 PM
Flyboy, la Apr 1 2007, 12:46 PM, a spus:
Nu "spilel", bre, "spilehosen", adica pantaloni de joca (spile=joc, hosen=pantaloni) care probabil aratau ca cei purtati de Angus Young de la AC/DC.
@radub, te urasc mi-ai distrus poanta.
@wurger, esti exhaustiv.

@max Nu inca de Stalin, astept un poll pe tema asta.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 01 April 2007 - 07:38 PM
Postat 01 April 2007 - 09:55 PM
Flyboy, la Apr 1 2007, 09:11 PM, a spus:
Sa binevoiasca astia de cunosc germana de pe forum sa ne corecteze...mai ales cei decorati extensiv

Mon cher docteur, daca nu stii, de ce te bagi ?!

Spiel nu inseamna numai joaca, ci mai ales joc, dans, cantec.
Spielhosen sunt niste pantaloni scurti de piele, cu bretele, specifici portului popular bavarez.
Razand voi de "Spielhosen" nu sunteti cu nimc mai breji decat strainii, care vin si rad de itarii nostri.
Postat 02 April 2007 - 06:21 AM

Chiar tu cu gura ta zici:
Citeaza
Bai daca n-o stii, ce te tot bagi sa citezi din limba asta, care te depasete ...
Si te rog, sa ai bunul simti sa-ti amintesti, ca nu-i prima oara .... c-o rasolesti

Deci incearca cu vrajeala in alta parte ... :hammer:
Postat 02 April 2007 - 07:24 AM
Aveam impresia ca mentinem un ton civilizat! Ma rog, greseala mea, promit ca nu mai fac eroarea asta!
Dar parca n-or fi toti ca mine ignoranti. Mai trage si tu niste concluzii, MODELISM, Germana...si or mai fi si altele...chiar nu vroiam sa iasa asta dar nu imi lasi alternative. Nu te mai deranjez ...
Deci "baiatu'" se potoleste cu ABSOLUT orice tentativa de a-ti mai comunica ceva! Fie in romana, fie in germana...
End of story...

Postat 02 April 2007 - 07:39 AM