Kituri "batrane"... "batrane" de tot despre machete uitate... si regasite
Postat 26 April 2007 - 09:42 AM
Ce macheta! Ce amintiri! Imi aduc aminte de aceasta macheta foarte bine...a fost si prima care am cumparat-o cu banii de alocatie
(Lugojenii stiu foarte bine libraria din Micro 1)...dar nu am fost satisfacut de marimea bombelor si am instalat altele mai mari(4 baterii AA)

Postat 26 April 2007 - 01:00 PM
Multumesc pentru mesaje, vor mai urma si alte machete RDG-iste (am gasit chiar si vreo 2-3 de avioane civile)
Horia : e un Fujitsu Siemens Amilo M3438G
Bogy: asa e.. este foarte gresita, si da.. a fost greu de lucrat la ea, iar plasticul ala...
... nici nu e vorba sa-l gravezi ....dar, .. mi-a placut sa o lucrez...
Horia : e un Fujitsu Siemens Amilo M3438G
Bogy: asa e.. este foarte gresita, si da.. a fost greu de lucrat la ea, iar plasticul ala...

Postat 26 April 2007 - 04:17 PM
Pentru amatorii de fiori pe sira spinarii,check this out: http://www.familie-w...-veb/index.html
s
s
Aceasta postare a fost editata de sandy: 26 April 2007 - 04:18 PM
Postat 26 April 2007 - 04:47 PM
Excelent link-ul dat de Sandy !
Uitandu-ma pe artwork-uri am facut o mica calatorie in timp inapoi.
Cel mai mult m-am bucurat sa-l revad pe L60 "Brigadyr"
Eu daca as avea asemenea kituri, le-as pastra intacte. Cred ca asa si-a conserva cu adevarat valoarea.
Sa le asamblezi acuma, nu ar avea nici o valoare si satisfactie. Raportat la ce se face acum, aceste kituri sunt cel mult mediocre ....

Uitandu-ma pe artwork-uri am facut o mica calatorie in timp inapoi.
Cel mai mult m-am bucurat sa-l revad pe L60 "Brigadyr"
Eu daca as avea asemenea kituri, le-as pastra intacte. Cred ca asa si-a conserva cu adevarat valoarea.
Sa le asamblezi acuma, nu ar avea nici o valoare si satisfactie. Raportat la ce se face acum, aceste kituri sunt cel mult mediocre ....
Postat 26 April 2007 - 07:07 PM
Ah...amintiri....Unele cutii au trecut si prin mina mea. Si ce incintat eram de ele. Bine era atunci: nu tu probleme cu regravatul, cu detalierea cocpitului (cel putin Tu-2 avea un "cocpit" la nebunie!
), nu tu schite si comparatii, nu tu RLM-uri sau ANA-uri, nu tu PE-uri, drybrushing, washing, sau alte -inguri, pigmenti, semitransparentel, lacuri..... Si ce-mi aduc aminte e nu am avut probeleme cu silveringul! :-? (oare unde greseam atunci!
)
Da, astfel de kit-uri au o valoare mult mai mare neasamblate!

Da, astfel de kit-uri au o valoare mult mai mare neasamblate!
Postat 26 April 2007 - 08:39 PM
Toata viata mi-am dorit un kit de TU 104 si crd ca mi l-as dori si acum.Sau pate ca daca l-as avea mi s-ar darima doata sandramaua-n cap.Dar,sa recunoastem-ce emotie ne provoaca si acum cutiile alea cu albastru si alb!Eu inca le visez noaptea-cum ca le am pe toate.Cred ca ar trebui sa merg la psiholog,sper sa nu reiasa ca in copilarie am fost abuzat...de Plasticart
sandy

sandy