Magazin de modelism in Constanta
Postat 10 May 2007 - 06:03 PM
O stire calda care mi-a lovit telefonul:
Sambata 12 mai, ora 11.00 se deschide magazinul "Arsenal".
Magazinul se afla pe strada Traian la nr.40 (in spatele magazinului Dioda)
Magazinul se afla in apropierea Muzeului Marinei la circa 50m si ceva vis-a-vis de peste drum de acesta.
Constantenii se vor descurca cu siguranta.
Magazinul pune la dispozitie spatiu de intalniri (nu lunare ci saptamanale) ale machetistilor din zona Constanta si "imprejmuiri" cu conditia specifica "nu bauturilor alcoolice" peste 5 grade (nu celsius) sau mai precis deloc.
In concluzie, prieteni constanteni, Dl. Craciunoiu si echipa Modelism va asteapta la deschidere si nu numai.
Pentru eventuale alte detalii va astept cu intrebari, dar sa nu fie grele ca sa stiu raspunsul, iar pentru injuraturi mi-am golit atat casuta PM cat si pe cele de e-mail.
Bafta!
Sambata 12 mai, ora 11.00 se deschide magazinul "Arsenal".
Magazinul se afla pe strada Traian la nr.40 (in spatele magazinului Dioda)
Magazinul se afla in apropierea Muzeului Marinei la circa 50m si ceva vis-a-vis de peste drum de acesta.
Constantenii se vor descurca cu siguranta.
Magazinul pune la dispozitie spatiu de intalniri (nu lunare ci saptamanale) ale machetistilor din zona Constanta si "imprejmuiri" cu conditia specifica "nu bauturilor alcoolice" peste 5 grade (nu celsius) sau mai precis deloc.
In concluzie, prieteni constanteni, Dl. Craciunoiu si echipa Modelism va asteapta la deschidere si nu numai.
Pentru eventuale alte detalii va astept cu intrebari, dar sa nu fie grele ca sa stiu raspunsul, iar pentru injuraturi mi-am golit atat casuta PM cat si pe cele de e-mail.
Bafta!
Postat 12 May 2007 - 08:28 PM
Sa fie intr-un ceas bun,spor LA VINZARE si sa mai creasca modelismul in zona.Pentru ca tinde sa ramina doar o amintire a fostilor pionieri.Sper si vreau ca magazinul modelism sa fie parte integranta a revigorari modelismului pe meleaguri constantene.Mai ales ca magazinul are o anexa generoasa,care este ideala ca spatiu pentru intilniri de wickend.
Postat 14 May 2007 - 12:11 AM
Schumy, la May 13 2007, 05:46 PM, a spus:
Vor face livrari si prin posta?