MUZEUL BLINDATELOR SAUMUR poze de vazut si mai ales - de comentat

Postat 24 May 2007 - 09:28 PM
						De-ai şti cāt te invidiez!!!  :evil:   Faină bucurie ne-ai făcut, frate. Dacă mai ai poze cu tārātoare din astea, nu ezita să le pui, chiar dacă feedback-ul nu a fost chiar aşa de prompt cum te aşteptai. Īţi garantez că vei avea parte de reacţii cu carul, şi mă refer aici numai la cele pozitive.
 Faină bucurie ne-ai făcut, frate. Dacă mai ai poze cu tārātoare din astea, nu ezita să le pui, chiar dacă feedback-ul nu a fost chiar aşa de prompt cum te aşteptai. Īţi garantez că vei avea parte de reacţii cu carul, şi mă refer aici numai la cele pozitive.   Spor şi mulţumiri!
 Spor şi mulţumiri!

Faină bucurie ne-ai făcut, frate. Dacă mai ai poze cu tārātoare din astea, nu ezita să le pui, chiar dacă feedback-ul nu a fost chiar aşa de prompt cum te aşteptai. Īţi garantez că vei avea parte de reacţii cu carul, şi mă refer aici numai la cele pozitive.
 Faină bucurie ne-ai făcut, frate. Dacă mai ai poze cu tārātoare din astea, nu ezita să le pui, chiar dacă feedback-ul nu a fost chiar aşa de prompt cum te aşteptai. Īţi garantez că vei avea parte de reacţii cu carul, şi mă refer aici numai la cele pozitive.   Spor şi mulţumiri!
 Spor şi mulţumiri!

Postat 24 May 2007 - 10:19 PM

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus