Modele auto 1/72 Cararama, Hongwell, Schuco Minimodele auto
Postat 29 May 2007 - 11:44 AM
Sunt colectionar de modele auto 1/72. Marcile Cararama-Hongwell, Schuco, Real-X, Yatming, etc. Solicit ajutorul colectionarilor de a ma ajuta cu modalitati de procurare. Cumpar aceste modele, prin plata la primire cu mandat postal. Adresa e-mail este telegdi44@freemail.hu
numarul meu de mobil este 0751176165
multumesc
numarul meu de mobil este 0751176165
multumesc
Postat 31 May 2007 - 08:58 AM
Iti pot trimite o furgoneta Mercedes Made in China ,tipul fabricat prin anii 1965.La schimb accept alta macheta auto,orice scara.Am dublura si la un camion MAN cumparat de la Shell in urma cu 2-3 ani,pentru acesta prefer ceva asemanator,imi plac vehiculele comerciale.
Postat 25 November 2007 - 03:39 PM
Pentru lamurire: este produs de JoyCity China. Ei le impacheteaza pentru diferite firme (inclusiv Polistil si Dickie, reteaua Cora).
De fapt, acestea chiar se gasesc in Cora, pe perioada sarbatorilor la 14,99 RONi. Modelele sunt acceptabile, dar sub cele la 1:80 de la Cararama.
De fapt, acestea chiar se gasesc in Cora, pe perioada sarbatorilor la 14,99 RONi. Modelele sunt acceptabile, dar sub cele la 1:80 de la Cararama.
Postat 11 December 2007 - 10:39 PM
Am dat o fuga prin Mall sa vad daca sunt ceva noutati la 1:72 (la G'Market si Diverta). La Diverta aveau asta la pretul de 12 RONi! Nu mi-a venit sa cred, de obicei astea sunt pe la 19 RONi, am intrebat-o pe tanti de la casa sa imi confirme pretul, probabil ca e o greseala de cod de bare. Maine trec sa imi iau inca una

Postat 13 December 2007 - 11:22 AM
[quote name='AdyAero' date='12 Dec 2007, 16:26' post='51448'
[/quote]
DROBETA TURNU SEVERIN. Am intrat intrun magazin cu articole pentru copii care mai aduce si cate ceva de metal.Mi-am luat doar un Audi A4,cadou pentru a doua zi[12] in care am implinit...[varsta domnilor nu se discuta]! Cu cata incantare se uitau la ele cele trei vanzatoare,mi s-a parut uimitor.
M-ati convins,sant intradevar foarte frumoase si la aceasta scara,acum regret ca nu am luat in vara REAL X[7,5ron/buc.] de la Petrom Motru.
[/quote]
DROBETA TURNU SEVERIN. Am intrat intrun magazin cu articole pentru copii care mai aduce si cate ceva de metal.Mi-am luat doar un Audi A4,cadou pentru a doua zi[12] in care am implinit...[varsta domnilor nu se discuta]! Cu cata incantare se uitau la ele cele trei vanzatoare,mi s-a parut uimitor.
M-ati convins,sant intradevar foarte frumoase si la aceasta scara,acum regret ca nu am luat in vara REAL X[7,5ron/buc.] de la Petrom Motru.
Postat 13 December 2007 - 01:21 PM
Salut!
Cam departe Drobeta Turnu Severin!
Poti sa imi spui te rog ce avea dintre cele de mai jos?

Me mine m-ar interesa BMW Z4, Audi TT, Porsche Boxter, Mtsubishi Pajero, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Mercedes Benz SL500, MBW 3 series Touring, Peugeot 307CC si Porsche Cayenne Turbo. Daca le au si ai putea se le iei pe cele care el gasesti si apoi sa le trimiti prin Posta cu ramburs ar fii excelent
Asta bineinteles daca ai timp cu Posta si mai gasesti. Eventual daca vrei ceva Hongwell/Cararama tot al 1:72, imi spui si iti cumpar de aici, dar alea sunt mai scumpe, pe la 4-5 RONi 
Cam departe Drobeta Turnu Severin!

Poti sa imi spui te rog ce avea dintre cele de mai jos?

Me mine m-ar interesa BMW Z4, Audi TT, Porsche Boxter, Mtsubishi Pajero, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Mercedes Benz SL500, MBW 3 series Touring, Peugeot 307CC si Porsche Cayenne Turbo. Daca le au si ai putea se le iei pe cele care el gasesti si apoi sa le trimiti prin Posta cu ramburs ar fii excelent

Aceasta postare a fost editata de AdyAero: 13 December 2007 - 01:21 PM
Postat 13 December 2007 - 04:06 PM
kubera, la 13 Dec 2007, 13:35, a spus:
O.K. Daca-ti gasesc ceva din lista iti iau si trimit.

eugen, la 13 Dec 2007, 13:58, a spus:
Daca ajung si daca ajungi sambata la intalnire... am un Pajero. Din pacate numai galben.
Eu din pacate un pot sa ajung sub nicio forma la intalnire, trebuie sa plec la tara. Dar sunt interesat. Poti sa imi spui te rog un pret sau o conditie (cash/schimb)?