Iak-52 - 1/72 kit Amodel - neterminat "inca"
Postat 08 September 2007 - 09:40 AM
Mda...bublenita este la aplicarea mastilor si vopsitul muchiilor: capete de plan, bord de fuga. Problema nu-i deloc grava se poate remedia, altfel avionul este frumos realizat.
P.S. Acum e cam tirziu, dar pe viitor mai multa atentie la bordul de fuga, e cam groscior... :-? . Ca sa nu paradesti detaliile, indeparteaza plasticul de pe interiorul jumatatii de aripa, adica de acolo de unde urmeaza a fi lipite cele doua jumatati ale aripii.
P.S. Acum e cam tirziu, dar pe viitor mai multa atentie la bordul de fuga, e cam groscior... :-? . Ca sa nu paradesti detaliile, indeparteaza plasticul de pe interiorul jumatatii de aripa, adica de acolo de unde urmeaza a fi lipite cele doua jumatati ale aripii.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 08 September 2007 - 09:43 AM
Postat 08 September 2007 - 10:10 AM
Z-mare, la Sep 8 2007, 09:40 AM, a spus:
...Acum e cam tirziu, dar pe viitor mai multa atentie la bordul de fuga, e cam groscior... Ca sa nu paradesti detaliile, indeparteaza plasticul de pe interiorul jumatatii de aripa, adica de acolo de unde urmeaza a fi lipite cele doua jumatati ale aripii.
Foarte buna recomandarea - bordul de fuga este intr-adevar prea gros - dar in cazul kit-ului A-Model nu se poate aplica metoda intrucat bordul de fuga este dintr-o bucata (piesa de intrados are coarda mai mica decat cea de extrados). Exista alte solutii care trebuiau aplicate - bine de stiut pentru cei care vor sa construiasca acest kit (pe viitor)...
mack
Postat 29 July 2008 - 02:10 AM
FlyBoy, la 29 Jul 2008, 02:40, a spus:
Stie cineva daca exista si pasopt' ???
Da, exista. Macheta NeOmega, rasina, foarte fain facuta.
http://www.cartula.ro/index.php?option=com...;g2_itemId=8451
Postat 29 July 2008 - 04:03 PM