O diorama inedita
Postat 06 September 2005 - 07:30 AM
Salut,
Nu-mi spuneti ca nu ati trecut prin faza acvaristicii in copilarie(si adolescenta). Pestele este mai mult decit viu si este Specia Rasbora Heteromorphia. Am avut astfel de pesti in acvariile mele.Rasbora
Totusi sunt probleme cu marimea lui raportat la epava 8-) ...... deci probleme la acuratete :hammer:
Lasind gluma la o parte cred ca epava e chiar intr-un acvariu, sau in fata lui???? Oricum excelenta idee si diorama
Spor,
Bill
Nu-mi spuneti ca nu ati trecut prin faza acvaristicii in copilarie(si adolescenta). Pestele este mai mult decit viu si este Specia Rasbora Heteromorphia. Am avut astfel de pesti in acvariile mele.Rasbora
Totusi sunt probleme cu marimea lui raportat la epava 8-) ...... deci probleme la acuratete :hammer:

Lasind gluma la o parte cred ca epava e chiar intr-un acvariu, sau in fata lui???? Oricum excelenta idee si diorama

Spor,
Bill

Postat 06 September 2005 - 10:04 AM
Exact Tonys, sau chiar cu un vibrator (ma refer la aparatul cu care se oxigeneaza apa din acvarii 8-) nu la altceva
). Exact asa functioneaza, imprastie bule de aer. In functie de reglaj bulele pot fi mari sau mici. Cam asa functioneaza si un compresor cu membrana pentru modelism cu diferenta ca la modelism avem nevoie de presiuni mai mari.
Spor,
Bill

Spor,
Bill

Postat 22 September 2005 - 08:49 PM
AUUU!!! ...da unde sint F-15-le alea fotografiate asa la gramada???. La cate sint si la capacitatea lui F-15 ce e in poza aia probabil se descurca cu aviatiile a 75% din tari. De fapt probabil se numara pe degete tarile care au echivalentul a ce e acolo...
Aceasta postare a fost editata de MiG: 22 September 2005 - 08:51 PM