Forum Machete,Modelism,Hobby: Unde esti mai!... - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Unde esti mai!... 1:35

#1 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 13-March 06

Postat 18 September 2007 - 12:20 AM

Io am inceput vigneta, nu de alta dar macar ( sper ca ) voi obtine punctul din oficiu. Inca nu m-am hotarat la un nume definitiv pt ea ( probabil voi face un fel de sondaj dinacela prin care sa determin numele ei: imi trimiteti un PM cu parerea voastra despre cum ar trebui sa se numeasca, iar eu il voi alege pe cel care voi considera ca fiind cel mai potrivit pt ea ). Pana va fii gata va purta numele asta ( numele topicului ).

osmulikevicialexandru, la Sep 1 2007, 11:26 PM, a spus:

Ma inscriu si eu cu o vigneta ( adica o diorama ce contine figurine de la 1la 5 parca asa am inteles ) scara 1/35. Primul pas e facut ( sunt inscris ). Stati ca urmeaza si ceilalti  :-D  . Noroc tuturor participantilor! :angry:

Dupa cum ziceam urmeaza pasii. Si cum sa faci pasi? Descult? Nu! Trebuie cizme, adidasi, espadrile, tenesi, ..... si nu in ultimu rand opinci :-D :-D :-o . Deci am inceput prin a confectiona una din cele doua perechi de incaltari. Am luat una bucata comandant rus de tancuri WW2 ( din kitul zvezda nr 3504; tipul care arata cu dejtu' ( nui frumos nenea! ) din care voi folosii si haina pt acelasii nene ca si incaltarile ) si am inceput sa ... amputez picioare in stanga si-n dreapta mai de sus sau mai de jos ferastraul ( de traforaj ) era fierbinte :-o . Si asa a aparut o pereche de ghete numai bune de pus pt Mos Nicolae? ( stai ca nu-i chiar asa ), NU! sunt in stadiul acela " cu noroi pe ele si necesitand inca un cui doua in talpa pt ca sa desprins de la atata purtat ". Asta a fost dupa vreo 2 ore de cizmarie :-D luni de la 00 la 02 AM. Iar dupamiaza am mai lucrat ca croitor la pantaloni si la camasa un pic nu de alta dar termin vigneta si porma stau degeaba :-D :-P :-o . Apropo puteti sa-mi spuneti daca e corect cum am scris si daca am inteles bine ce e aia o vigneta?

Poza 1 si 2 " Doctorul Lucreaza " , poza 3 " camasa pe ambele fete " , poza 4 " Camasa pe dos " , membrele ( de la alt tanchist ( cel care sta in picioare si sprijina trapa de acces din acelasi kit ) ) si cateva unelte ce urmeaza a fi folosite in operatiile urmatoare si in poza 5 nu ultimele, ( doar am inceput cu ele ) incaltarile ... BOCANCII in stadiul de: " cu noroi pe ele si necesitand inca un cui doua in talpa pt ca sa desprins de la atata purtat ".

Toata operatia nocturna sa petrecut dupa cum se vede la adapost ( -ul castilor ) stropit ( :lol: ) cu AC/DC, Queen, Hellowen, RHCP si nu in ultimu rand Led Zeppelin. Parca altfel aluneca ( hac :-D ) lama bisturiului pe bocanci.

Spor la modelit si noroc la loto! Alex

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: alex.JPG

Aceasta postare a fost editata de osmulikevicialexandru: 18 September 2007 - 12:33 AM

#2 Useril este offline   stefan 

• stefan
  • Grup: Members
  • Postari: 1007
  • Inregistrat: 09-November 05

Postat 18 September 2007 - 02:05 PM

Da de fapt cam ce vrei sa faci?

#3 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 18 September 2007 - 08:06 PM

urcan, la Sep 18 2007, 02:05 PM, a spus:

Da de fapt cam ce vrei sa faci?

Nimic. Vroia sa ne arate poze cu el. Alea sunt cele mai mari si mai reusite. Pozele. Ca el e foarte urat. Parerea mea... :angry:

PS Si mai trebuie sa dau si scroll orizontal din cauza lor. :lol: :-D A pozelor mari.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 18 September 2007 - 08:07 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi