Pagina 1 din 1
Asa o fi?
Postat 13 November 2007 - 02:03 AM
Da, sunt prea mic mai mereu pt. lumea asta mare si rea.
Nici nu-mi dau seama daca am avut odata intr-adevar 17 ani.....Si timp berechet.
Sunt si prea mare si aleg sa fiu amnezic in anumite privinte....Altfel as inebuni
Odrasla inca n-a ajuns la 17 ani dar are niste idei diabolice de-i baga in ceata pe aia de 17 ani.
Prefer sa nu intyeleg intrebarea.
La multi ani Alex (inteleg eu) si nu-ti face socoteala ca mai ai timp berechet. Rasa opusa sexului nostru este cronofaga. Nu incerca sa intelegi....Doar traieste din plin acum!
Nici nu-mi dau seama daca am avut odata intr-adevar 17 ani.....Si timp berechet.
Sunt si prea mare si aleg sa fiu amnezic in anumite privinte....Altfel as inebuni
Odrasla inca n-a ajuns la 17 ani dar are niste idei diabolice de-i baga in ceata pe aia de 17 ani.

Prefer sa nu intyeleg intrebarea.

La multi ani Alex (inteleg eu) si nu-ti face socoteala ca mai ai timp berechet. Rasa opusa sexului nostru este cronofaga. Nu incerca sa intelegi....Doar traieste din plin acum!
Aceasta postare a fost editata de wurger: 13 November 2007 - 02:04 AM
Postat 13 November 2007 - 08:29 AM
Nu mai umblati cu chestii din astea ca bagati depresia in rindurile astora mai copti. Cind ma gindesc cum era acum 23 de ani (cind aveam frumoasa virsta), nu stiu ce sa fac, sa pling sau sa pling si mai tare. Si asta daca ma gindesc doar la faptul ca am devenit om cu greutate. Dubla.
La Multi Ani Alex!
La Multi Ani Alex!
Postat 13 November 2007 - 10:49 AM
Pai ce sa zic, ca au trecut de 3.2941176470588235294117647058824 ori asta virsta. Cine mai tine minte.
Ce mai stiu e ca la 12 ziceam ca am 14, ca sa intru la strandul cu bazin de 2 m!
Cit despre Mai tii minte ultima de 17 ani? eu zic sa nu intram in amanunte! Daca cineva te baga la cremenal ca nu a avut 18?
In rest....La multi ani tizule, sanatate si noroc.
P.S. Alex, urmeaza si sfatul lui Wurger, ca zice bine!

Cit despre Mai tii minte ultima de 17 ani? eu zic sa nu intram in amanunte! Daca cineva te baga la cremenal ca nu a avut 18?

In rest....La multi ani tizule, sanatate si noroc.

P.S. Alex, urmeaza si sfatul lui Wurger, ca zice bine!

Postat 13 November 2007 - 11:50 AM
Postat 13 November 2007 - 01:08 PM
Al multi ani, Alex!
Mult noroc la scoala si in viata in general!
Am vrut si eu sa ma dau cu pollul, dar dupa ce am constatat ca n-am decat stangul la mine, dreptul fiind indisponibil, am realizat ca spre deosebire de baiatul lui LDH si baiatul meu are tot peste 17 ani. Ba chiar peste 21 asa ca nici eu naveam cu cine sa votez.
Revenind: Alex,
si desigur multa
Bafta!
Mult noroc la scoala si in viata in general!
Am vrut si eu sa ma dau cu pollul, dar dupa ce am constatat ca n-am decat stangul la mine, dreptul fiind indisponibil, am realizat ca spre deosebire de baiatul lui LDH si baiatul meu are tot peste 17 ani. Ba chiar peste 21 asa ca nici eu naveam cu cine sa votez.

Revenind: Alex,

Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1