Este kit bun, care NU este identic cu Airfix (s-a mai spus de ce).
Piese finute, insa cu cateva minusuri: grilajul din fata este nesimtit de grosolan , rezervorul avea o fata lipsa (cea de dedesubt), cateva imbinari (repet: cateva) erau dubioase. In rest este un kit de recomandat din punctul meu de vedere.

Cred ca o sa mai cumpar 2-3 astfel de kituri. Este foarte bun pentru diorame. Se poate modifica in nenumarate feluri.
Desi cuprins si eu de valul proiectelor neteutone (a se remarca prin poze si spatele unui M-8 Italeri), se poate totusi remarca o intruziune de germani trimisi la somn in camion

Initial l-am prafuit cu oxid de fier galben (care inca se mai vede pe ici pe colo), dar fiindca mi s-a soptit din multe parti ca arata a rugina, am ales o cale mai subtila din punctul asta de vedere. Ce apare prin poze drept praf sau noroi uscat si nu este oxid de fier, sa stiti ca este 89 de la Revell (imita bine mai ales noroiul uscat, mai ales pentru partea de sub cabina).
Ca fapt divers... prietena mea care si-a luat permisul a invatat ce e aia cutie de viteze, transmisie, cum arata ele si pe unde se afla chiar pe macheta asta. Ee, uite ca se mai gasesc sa si asculte.

Pozele sunt facute de alaur, pentru ca eu nu sunt in stare si nu am scula buna

In fine, gata cu vorbaraia! Acum puteti sa imi dati in cap!