Ofer la schimb cu auto orice scara,sau pentru 70ron :2 vagoane de marfa acoperite,negru si maro.Gratuit o locomotiva BR55 defecta,cu tenderul bun,alte 2 vagoane identice defecte,15 sine ruginite.Le-am cumparat in urma cu 20 ani si erau si atunci vechi fiind sub forma de set PIKO.
Pagina 1 din 1
vagoane Piko
Postat 07 December 2007 - 11:31 AM
Ce scara sunt?
[/quote]
Scara 1:87,pentru poze acum nu am posibilitati .Vreau sa scap de ele,nu a functionat de prin 1990-91.Locomotiva are uzura la un lagar din cate imi amintesc,motorul functiona,ideea este ca doresc sa obtin pretul celor doua vagoane bune;cele doua doua vagoane defecte nu au carligele de remorcare. Daca cineva le doreste le trimit prin Posta,nu cu ramburs,mai intai priveste,apoi decide.
[/quote]
Scara 1:87,pentru poze acum nu am posibilitati .Vreau sa scap de ele,nu a functionat de prin 1990-91.Locomotiva are uzura la un lagar din cate imi amintesc,motorul functiona,ideea este ca doresc sa obtin pretul celor doua vagoane bune;cele doua doua vagoane defecte nu au carligele de remorcare. Daca cineva le doreste le trimit prin Posta,nu cu ramburs,mai intai priveste,apoi decide.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1