astept critici
Postat 29 December 2007 - 12:22 AM
Ar fi fost bine daca ne-ai fi spus care este scara si producatorul machetelor. Banuiesc ca 1/35. Imi place tabul si camuflajul ales. Incearca sa faci poze ceva mai clare.
Totusi vad unele neregularitati la petele de maro (banuiesc ca este Revell 83- corecteaza-ma). Mi se pare ca vopseaua mai trebuia diluata acolo. Tot legat de tab: vopseaua nu trebuie sa fie lucioasa. Tinand cont ca este camo de desert sigur se umplea de praf acolo. Iti recomand pentru ceva weathering discret oxid de fier galben. Il gasesti la orice magazin de chimice.
Pentru inceput nu este rau deloc. Incearca o "spalare' cu vopsea neagra foarte diluata.
Postat 29 December 2007 - 09:09 AM
Postat 29 December 2007 - 11:29 AM

Bun, sa trecem la lucruri serioase!. In primul rind bun venit printre noi! (sfirsitul asta de an a fost cu spor!)
Masinile par frumos lucrate (de, claritatea pozei nu ma lasa sa spun sunt). Poate iti plac machetele noi, ca din fabrica. No problem, din pacate acest lucru duce la pierderea detaliilor, ochiul nu le vede daca nu i le bagi in ...ochi! Aceasta nu ineamna ca trebuie sa murdaresti neaprat macheta, dar o usoara spalare cu o vopsea inchisa la culoare (maro umbra) creaza in jurul detaliilor exact acele "umbre" de care are nevoie ochiul pentru a vedea detaliile marunte.
Cauciucurile nu sunt lucioase (poate doar la parada!), ci mate si nu sunt asa de negre, cele de la camion arata mai bine.
Poate incerci sa refaci pozele si rogi un moderator sa ti le schimbe, e pacat de munca ta!
Postat 29 December 2007 - 01:25 PM
Z-mare, la 29 Dec 2007, 11:29, a spus:

Bun, sa trecem la lucruri serioase!. In primul rind bun venit printre noi! (sfirsitul asta de an a fost cu spor!)
Masinile par frumos lucrate (de, claritatea pozei nu ma lasa sa spun sunt). Poate iti plac machetele noi, ca din fabrica. No problem, din pacate acest lucru duce la pierderea detaliilor, ochiul nu le vede daca nu i le bagi in ...ochi! Aceasta nu ineamna ca trebuie sa murdaresti neaprat macheta, dar o usoara spalare cu o vopsea inchisa la culoare (maro umbra) creaza in jurul detaliilor exact acele "umbre" de care are nevoie ochiul pentru a vedea detaliile marunte.
Cauciucurile nu sunt lucioase (poate doar la parada!), ci mate si nu sunt asa de negre, cele de la camion arata mai bine.
Poate incerci sa refaci pozele si rogi un moderator sa ti le schimbe, e pacat de munca ta!
Postat 29 December 2007 - 01:28 PM
tankman, la 29 Dec 2007, 13:25, a spus:
Z-mare, la 29 Dec 2007, 11:29, a spus:

alte 2 machete ale mele la scara 1/35.
Va multumesc pentru sfaturi si astept in continuare mai ales poze cu blindate moderne americane si nu numai
Postat 29 December 2007 - 11:34 PM
Mai intai, am sa-i raspund lui Marius: machetele sunt BTR 70 Zvezda (probabil) si camionul american '2 1/2' Tamyia, amandoua la 1/35. Machetele par corect asamblate si ingrijit lucrate, si te felicit pentru asta; cat despre vopsire, cei dinaintea mea au spus destule...
BTR 70 Zvezda este o copie a unei machete Dragon de acum vreo 15 ani, care purta mentiunea 'Afganistan' pe cutie (nu stiu daca si Zvezda o are...), de aceea are caracteristicile transportoarelor sovietice folosite acolo, inclusiv pozitia neobisnuita a rotii de rezerva. In Afganistan, principalele pericole pentru transportoarele blindate erau minele si proiectilele HEAT (gen RPG 7), iar rusii au recurs la o multime de improvizatii pentru a le combate pe ultimele: montarea rotii de rezerva deasupra compartimentului pentru infanterie sau a turelei (multe lovituri veneau de sus), montarea de portiuni de gard din sarma pe arcuri de automobile pe laturi (in genul blindajului SLAT de pe Stryker-ele din Irak de azi), saci de nisip, cutii, canistre... pacat ca nu prea exista poze

Postat 30 December 2007 - 11:37 AM
Intradevar macheta este de zvezda (tab btr 70) si pozitionarea rotii de rezerva este corecta mai ales ca si la noi in unele unitati mulitare mai avem cateva tab curoata de rezeva pozitionata astfel promit ca o sa fac rost de cateva poze in acest fel de la colegii mei(eu fiind militar,dar nu la terestu si la aviatie),
Inca odata multumesc pentru poze.
LA MUTI ANI in 2008 un an nou fericit

Postat 30 December 2007 - 01:03 PM

Postat 02 January 2008 - 08:11 PM