Forum Machete,Modelism,Hobby: Panzer IV F2-Hasegawa 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Panzer IV F2-Hasegawa 1/72 neterminatele...terminate

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 29 December 2007 - 11:11 PM

Din acelasi ciclu,va prezint o macheta ,inceputa acu' vreo 8 luni si finalizata de-abia acum.Motivul?...am renuntat la "proiectul" DAK si m-am apucat de ,fiecare data,de altceva.Dar acum c-a venit iarna,am ajuns si eu s-o finalizez...ca de,se potriveste bine cu anotimpul.Oricum,banuiesc ca nu sunt singurul care lucra dupa cum ii misca neuronul,se apuca de 7-8 kituri,si nu termina niciunul.Sper cel putin...
Revenind la macheta...un kit frumos,aproape reusit,usor de montat,fara bavuri,ajutat de mine putin pe ici pe colo.Vopsit cu acrilicele de la Agama si Zvezda,probabil putin cam prea uzat...dar asta mi-e stilul.Figurina apartine setului de la DAK Revell iar senilele Pz-ului IV de la Italeri..altele n-am avut...
Pareri,va rog...si sarbatori fericite tuturor!

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 29 December 2007 - 11:15 PM

...alte imagini...

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#3 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 30 December 2007 - 07:23 AM

Salut Dani,   :hi:

In primul rand vreau sa te felicit pt. calitatea pozelor postate. Poza buna insa, dusmanul modelistului ... Din poze mie-mi pare modelul finalizat cumva in graba la partea de vopsire. Nu ma deranjeaza uzura/murdarirea mai accentuata, chiar sunt fan de asa ceva. Dar ce vad eu aici imi seamana mai degraba cu graba de a te scapa de o macheta care-ti statea pe cap. Sau pe constiinta ?! :|
Daca calea de rulare si partea inferioara a cutiei blindate sunt OK, in sus incepe zona "mai putin OK". Mai ales turela, imi place cel mai putin. Stiu din modelele tale vazute in expozitii, ca ai realizari net superioare.
Pozele bune si cam macro, te-au dat in gat ! :lol:
Numai bine si sarbatori fericite ! :clapping:

#4 Useril este offline   TAZ 

• Membru deplin
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 21-August 07
  • Interests:modelism
    ciclism

Postat 30 December 2007 - 09:56 AM

Frumoasa macheta. Mai ales pentru 1/72. Decalul cu palmier si svastica a fost in set? LA MULTI ANI! : :lol:

#5 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 30 December 2007 - 02:23 PM

Mersi Taz...decalurile au fost in cutie.
Max,fratioare,pot sa te asigur ca ,in realitate, arata mai bine decat in poze...de cateva chestii ma minunez si eu,le-am remarcat numai in poza.E adevarat ca m-am si grabit putin[nu numai la asta],fiindca imi statea pe constiinta,de prea mult timp...mai am vreo 6 pe constiinta.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi